x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Cfr Cluj - Fc National 1-0 / Unii cer controale, altii iau punctele

Cfr Cluj - Fc National 1-0 / Unii cer controale, altii iau punctele

21 Aug 2006   •   00:00
Cfr Cluj  -  Fc National 1-0 / Unii cer controale, altii iau punctele

Elevii lui Dorinel Munteanu nu s-au mai inscris in media golurilor din precedentele etape, insa si-au indeplinit obiectivul in stil italian, ajungand la patru victorii consecutive, cu maximum de puncte in clasament. Golul victoriei a fost reusit de Tilinca (’20), dupa o faza creeata de portughezul Semedo.

ACUZE. "Eu sunt bucuros pentru cele trei puncte si pentru determinarea jucatorilor. Chiar daca nu am inscris decat o data, victoria este incontestabila", a precizat la final Dorinel Munteanu. Meciul s-a jucat sub presiunea declaratiilor facute de presedintele lui FC National, Constantin Iacov, care ar fi sugerat, indirect, ca Munteanu a refuzat sa intre pe teren de teama controlului antidoping: "Nu vreau sa detaliez acum, dar este vorba de un anumit jucator, poate mai multi". Munteanu a replicat: "Eu nu am jucat pentru ca am fost putin obosit dupa meciul echipei nationale si am decis inainte ca in teren vor intra doar cei suta la suta apti". La final, patru jucatori au efectuat cntrolul antidoping. Este vorba de Tilinca si Manuel Jose, respectiv Ninu si Daniel Marin. Conducerea clujeana considera neregulamentara cererea "bancarilor", sustinand ca echipa oaspete nu poate cere asa ceva, ci doar organizatorii sau Agentia Nationala Antidoping.

TUDOR S-A RUPT
Motiv de ingrijorare pentru Dorinel Munteanu. In minutul 39 al partidei de la Cluj, la un contact cu atacantul oaspetilor Claudiu Dragan, portarul gazdelor, Martin Tudor, s-a accidentat destul de grav. Dupa ce a sarit la o minge in careul mic, fostul stelist s-a prabusit peste adversar, ramanand intins pe gazon. Medicii au intervenit si, dupa ce au constatat gravitatea accidentarii, l-au transportat la spital pe goalkeeperul feroviarilor. Diagnosticul primar este disjunctie la umar, doctorii urmand a stabili perioada de refacere. Saptamana trecuta, alti doi jucatori din Liga 1 au suferit accidentari grave, anume rapidistul Romeo Stancu si dinamovistul Sreten Stanci. Ambii vor sta departe de gazon sase luni.

×
Subiecte în articol: sport