x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport CFR CLUJ - GLORIA 0-0 / Precum fratii

CFR CLUJ - GLORIA 0-0 / Precum fratii

28 Noi 2005   •   00:00

Duelul celor doi antrenori ai noului val, Dorinel Munteanu si Ioan Ovidiu Sabau, s-a incheiat nedecis in urma unui joc de o slaba factura, dominat haotic de clujeni. Acestia au resimtit si lipsa din primul "11" a lui Munteanu, suspect de gripa.

REACTII. "Jucatorii clujeni se bazeaza poate prea mult pe executiile lui Dorinel Munteanu. Nu ne putem compara cu CFR, nici n-am avut pretentia. Chiar daca elevii mei au fost comici, pe alocuri, ne-am atins scopul astazi", a declarat antrenorul Gloriei, Ioan Ovidiu Sabau. In replica, Dorinel Munteanu s-a aratat dezamagit in primul rand de prestatia atacantilor sai. "Nu mai am solutii in atac si imi pare rau ca nu am stiut sa fim decisivi in fata portii. Sunt convins ca vor fi schimbari, nu se poate sa ratam din orice pozitii."

REFUZ. Directorul general al FRF, Ionut Lupescu, i-a propus antrenorului Gloriei, Ioan Ovidiu Sabau, sa preia echipa nationala de tineret. Sabau a declarat ieri ca a refuzat ieri oferta Federatiei.

GLORIA CONTRA GLORIA
Dupa meci, presedintele Gloriei, Jean Padureanu, era extrem de multumit. El avea doua motive de satisfactie. "A fost un meci echilibrat, iar, la final, punctele s-au impartit frateste. Echipa se afla pe un drum bun. Sunt fericit ca am inceput sa aducem puncte din deplasare. Mai sunt bucuros ca la CFR au jucat sapte fotbalisti care au evoluat in trecut si pentru Gloria Bistrita", a declarat "Lordul". Jucatorii la care se referea presedintele bistritenilor sunt: Petru Turcas, Vasile Jula, Alin Minteuan, Cristian Coroian, Cristian Turcu, Florin Dan si Danut Matei.

×
Subiecte în articol: sport