x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport CFR CLUJ / Iarnă grea

CFR CLUJ / Iarnă grea

03 Dec 2008   •   00:00

Nemulţumit de prestaţia unor jucători în partida câştigată in extremis cu 2-1 în faţa lui Gaz Metan, preşedintele Iuliu Mureşan anunţă schimbări în lotul lui CFR.



Mureşan a recunoscut că echipa sa a avut noroc să înscrie golul victoriei în minutul 93, după ce oaspeţii egalaseră în minutul 91. “Noroc că nu sunt bolnav cu inima. Trebuia să câştigăm acest meci la pas. Am început modest la fel ca multe alte partide din toamna asta. M-a nemulţumit jocul şi atitudinea unora şi o să iau măsuri, deoarece nu aceasta este valoarea lui CFR. Trebuia să jucăm de altă manieră, nu să ne chinuim cu Mediaşul. În repriza a doua oaspeţii ne-au dominat şi meritau să ne egaleze. Ne-au salvat execuţiile unor jucători geniali, dar am avut şi noroc la acea fază din ultima secundă când am reuşit să câştigăm”, a spus şeful clubului.

“De Maurizio Trombetta nu mă mai întrebaţi, deoarece el rămâne”, a mai afirmat Mureşan, adăugând apoi că nici plecările lui Trică şi Dubarbier nu sunt sigure: “Eu l-aş ruga pe Trică să rămână, pentru că e un jucător care îşi pune amprenta pe jocul nostru. Dacă îi dau drumul o voi face cu strângere de inimă.

El încă nu a semnat, noi nu am primit banii cum s-a vehiculat. Vedem ce vom face după meciul cu Chelsea, când voi avea o discuţie foarte serioasă cu el. Dubarbier nu pleacă la schimb cu Dică. Asta e o aberaţie. Dubarbier pleacă doar pentru 12 milioane de euro”.

×
Subiecte în articol: sport