x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport CFR Cluj – Oţelul 1-1 ● Li s-a dus norocul!

CFR Cluj – Oţelul 1-1 ● Li s-a dus norocul!

27 Apr 2009   •   00:00
CFR Cluj – Oţelul 1-1 ● Li s-a dus norocul!
Sursa foto: Dan Marinescu/Intact Images/Gazeta Sporturilor

Campioana nu a reuşit decât un egal pe teren propriu în faţa unei echipe căreia i-au lipsit opt titulari, îndepărtându-se, aproape definitiv, de titlu. La final, suporterii l-au contestat pe preşedintele Iuliu Mureşan.



Dacă etapa trecută, în Ghencea, clujenii au avut şansa de partea lor, reuşind un 1-1 fără glorie, după ce au condus şi au avut un om în plus, totul s-a întors împotriva lor la partida cu Oţe­lul. Au început prost jocul şi, mai mult, i-a părăsit şi norocul.

Pe finalul primei re­prize, Gabi Mureşan a pierdut copilăreşte o minge în apropierea careului, Sălăgean i-a furat-o, iar clujeanul l-a faultat din postură de ultim apărător. Eliminare şi lovitură liberă, din care a ieşit golul de 1-0 înscris de Jelev.

După pauză a intrat Ysouf Kone, care nu a putut face mai mult decât să restabilească ega­litatea. Victoria o putea aduce totuşi Ruiz, însă ar fi fost nedrept faţă de o echipă gălăţeană decimată de accidentări şi care, la rândul ei, ar fi putut câştiga. La final, antrenorul Toni Conceicao nu părea foarte afectat, deşi este clar că din vară, dacă nu cumva mai devreme, va părăsi Clujul.

CONCEICAO, LINIŞTIT
"Vreau să-i felicit pe jucători, au avut atitudine de campioni. Cred că echipa a făcut suficient pentru o victorie, însă eliminarea lui Mureşan ne-a dat planurile peste cap. Este tot mai dificil să luăm titlul, însă obiectivul nostru tot acesta rămâne, nu vom renunţa până la final", a declarat tehnicianul portughez.

De partea cealaltă, Petre Grigoraş a fost modest: "Dacă îmi spunea cineva înainte de meci că vom obţine un egal la Cluj eram mulţumit, dar am păţit şi noi ce a păţit CFR-ul la Steaua. Oricum, clujenilor le va fi greu să-şi păstreze titlul".

×
Subiecte în articol: sport