x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport CFR Cluj – Rapid - Ultima strigare în Gruia

CFR Cluj – Rapid - Ultima strigare în Gruia

de Mihai Igirosanu    |    Marius Mihalcea    |    12 Apr 2008   •   00:00
CFR Cluj – Rapid - Ultima strigare în Gruia

Rămaşi la două puncte în spatele Stelei după intermediara de la mijlocul acestei săptămîni, ardelenii sînt obligaţi să cîştige meciul de mîine, pentru a se menţine în lupta pentru titlu.

Rămaşi la două puncte în spatele Stelei după intermediara de la mijlocul acestei săptămîni, ardelenii sînt obligaţi să cîştige meciul de mîine, pentru a se menţine în lupta pentru titlu.

 

 

În urma semieşecului înregistrat la Urziceni, CFR Cluj a pierdut prima poziţie a clasamentului, astfel că partida cu Rapid a devenit capitală pentru trupa lui Ioan Andone. Dacă nu cîştigă, ardelenii îşi vor lua practic adio de la un titlu, care, în urmă cu numai două luni, părea ca şi arvunit. Misiunea grupării din Gruia este cu atît mai dificilă, în condiţiile în care Andone nu va putea conta pe Trică şi pe Leao, ambii suspendaţi după cartonaşele galbene încasate în disputa cu Unirea.

 

 

 

AMBIŢIE. În plus, giuleştenii n-au uitat cum au pierdut meciul din prima parte a campionatului (scor 1-2), Trică deschizînd atunci scorul dintr-un ofsaid flagrant, nesemnalizat de la margine. “Ne dorim o revanşă pentru meciul din tur, cînd am fost învinşi de arbitri. Pe noi nu ne interesează nici CFR Cluj, cum nu ne pasă nici de Steaua. Dacă ar fi după mine, aş dori ca nici Steaua şi nici CFR să nu cîştige campionatul”, a spus directorul general al Rapidului, Constantin Zotta. “O să fie foarte greu, jucăm cu o echipă care a fost atît timp pe primul loc, însă noi mergem acolo ca să cîştigăm şi să ne apropiem la patru puncte de locul doi. Rapid nu se dă la o parte niciodată, fiindcă nu sîntem subalternii sau satelitul nimănui”, a declarat antrenorul principal al bucureştenilor, Marian Rada. De partea cealaltă, tehnicianul ardelenilor, Ioan Andone, consideră că partida cu Rapid a devenit capitală pentru echipa sa, care în cazul unui eşec nu doar că iese definitiv din cursa pentru titlu, dar riscă să piardă chiar şi locul secund, care duce în preliminariile Ligii Campionilor. “Acest meci cu Rapidul este capital pentru noi. Trebuie să învingem neapărat pentru a mai spera la titlul de campioană. Trebuie să analizăm şi să corectăm erorile din ultimele meciuri. Cu siguranţă, Rapid va veni la Cluj să cîştige”, a spus “Fălcosul”.

 

marius.mihalcea@jurnalul.ro

mihai.igirosanu@jurnalul.ro

 

 

Criză la CFR

 

 

Preşedintele clubului CFR Cluj, Iuliu Mureşan, a declarat ieri, la finalul partidei cu Unirea Urziceni, că gruparea ardeleană este în criză: “Am fost foarte dezamăgit de joc, în acest mini-retur, cu excepţia meciurilor cu Steaua şi Dinamo, nu am jucat nimic. CFR e în criză. Cred că ceva s-a rupt în pregătirea de iarnă a echipei, atunci am primit multe goluri şi presa a speculat foarte bine acest lucru. Parcă sîntem o altă echipă faţă de cea din tur. După acest joc, Steaua are un avans de două puncte şi trebuie să recunosc că acum are prima şansă la titlu. Jucătorii au absolut toate condiţiile, au cele mai bune condiţii din Liga I din România, dar le lipseşte ceva în joc”.

 

 

 

 

Giuleştenii fac memoriu la CAF

 

 

Giuleştenii nu abdică în cazul “Bricheta”. Directorul general al feroviarilor, Constantin Zotta, a anunţat ieri că gruparea de lîngă Podul Grant va face memoriu la Curtea de Arbitraj pentru Fotbal (CAF) împotriva deciziilor Comisiilor de Disciplină şi de Apel. “Sigur că o să facem apel. Sîntem în termen”,

a spus Zotta. Comisia de Apel a menţinut miercuri decizia Comisiei de Disciplină, care a acordat victoria Stelei cu 3-0 la masa verde în derby-ul din runda a 24-a.

×
Subiecte în articol: sport