x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Chiar a ajuns la Inter

Chiar a ajuns la Inter

de Ionut Paduraru    |    28 Iul 2007   •   00:00
Chiar a ajuns la Inter

Punct final in cel mai mediatizat transfer al verii. După negocieri cu Inter Milano, Real Madrid şi Barcelona, Chivu a ajuns la campioana Italiei. Anunţul oficial urma să fie făcut aseară sau cel mai tărziu azi.

Transfer - punct final in telenovela Chivu

Punct final in cel mai mediatizat transfer al verii. După negocieri cu Inter Milano, Real Madrid şi Barcelona, Chivu a ajuns la campioana Italiei. Anunţul oficial urma să fie făcut aseară sau cel mai tărziu azi.

Iminenţa transferului căpitanului naţionalei la Inter fusese confirmată incă de joi. Antrenorul Romei, Luciano Spalletti, declara că are "mijloace de a-l inlocui" pe fundaş, in timp ce atacantul interist Zlatan Ibrahimovici vorbea despre Chivu ca de un viitor coleg. Mai mult, presa italiană anunţase că romănul a părăsit miercuri seară cantonamentul de la Trigoria, avănd asupra sa o cutie in care se presupune că avea toate lucrurile personale. Incă o confirmare a venit joi seara, cănd Chivu a lipsit de la festivitatea de sărbătorire a 80 de ani de la infiinţarea clubului AS Roma. "Pentru Chivu este aproape finalizat", a spus cu această ocazie administratorul delegat al grupării romane, Rosella Sensi.

Â

BANI. După negocieri purtate joi, Rosella Sensi şi patronul lui Inter, Massimo Moratti, s-au inţeles pentru o sumă de transfer de aproximativ 16 milioane de euro. Din aceştia, 13 milioane vor fi cash, la care se adaugă jumătate de drepturile federative pentru Andreoli, cotate la 2,5 milioane de euro, plus incasările unui meci amical intre cele două echipe. Pentru a grăbi tranzacţia, Chivu a renunţat la aproape 500.000 de euro, ultimele trei salarii pe care urma să le primească de la Roma.

Prezentat, luni

Chivu a făcut ieri-dimineaţă ultimul antrenament la Trigoria, baza de pregătire a clubului AS Roma, după care, potrivit cotidianului Gazzetta dello Sport, a plecat la Milano. Aseară, după vizita medicală, fundaşul urma să semneze un contract pe cinci sezoane, cu un salariu anual de 4,5 milioane de euro. Deşi din partea clubului milanez nu a venit nici o confirmare, Gazzetta dello Sport a scris că prezentarea jucătorului ar putea avea loc luni, iar debutul său la Inter se va face in meciul amical cu Manchester United, programat la 1 august. Insă, Chivu nu va face deplasarea cu Inter in Anglia.

×
Subiecte în articol: sport chivu inter