x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Chivu, dorit la Manchester

Chivu, dorit la Manchester

06 Ian 2010   •   00:00

Căpitanul naţionalei României, Cristian Chivu, ar putea face pasul spre Premier League, el aflându-se pe lista de achiziţii a noului manager al echipei Manchester City, Roberto Mancini.

Presa insulară anunţă interesul lui Mancini pentru trei dintre foştii săi elevi de la Inter Milano, gruparea engleză dorindu-i, alături de român, pe columbianul Ivan Cordoba şi pe francezul Patrick Vieira. Chivu este unul dintre fotbaliştii preferaţi ai lui Mancini, care a insistat ca acesta să fie adus la Inter în vara anului 2007, de la AS Roma, în schimbul a 13 milioane de euro, plus cedarea definitivă a lui Andreolli.

L-A VRUT ŞI PE MUTU
Pentru Manchester City cel mai important lucru în momentul de faţă este însă meciul cu rivala de moarte, Manchester United, din semifinalele Cupei Ligii, programat în această seară, fapt subliniat chiar de Mancini. "Toţi jucătorii vor să vină la City. Este normal, pentru că suntem un club important, cu un viitor mare, dar acum contează doar meciul cu United. Despre celelalte lucruri putem vorbi după aceea", a declarat tehnicianul italian, despre care presa a scris că a vrut să-l ia la Manchester şi pe Adrian Mutu.

×
Subiecte în articol: sport