x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Chivu: "Familia este mai importantă decât trofeul Ligii Campionilor"

Chivu: "Familia este mai importantă decât trofeul Ligii Campionilor"

25 Mai 2010   •   00:00

Căpitanul echipei naţionale a României, Cristian Chivu, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că triumful reuşit cu Inter Milano în finala Ligii Campionilor reprezintă o descătuşare după un sezon în care s-a temut că trebuie să renunţe la fotbal din cauza accidentării suferite la cap.

"Momentul în care ridici trofeul Ligii Campionilor deasupra capului este unic. Oricare fotbalist îşi doreşte să facă aşa ceva. Normal că m-am bucurat foarte mult, chiar dacă nu aşa de mult cum au făcut-o alţi colegi ai mei. Era normal să mă bucur, pentru că trecusem prin nişte momente nu foarte bune pentru mine", a spus Chivu.

"M-am accidentat şi nu se ştia dacă o să mai pot să joc fotbal, nu se ştia dacă o să mai fiu un om normal şi chiar era riscul să nu mai fiu printre oameni. Mă bucur că totul a ieşit aşa cum mi-am dorit, iar în 2-3 luni am revenit pe teren, chiar dacă medicii spuneau că o să revin abia în 6-7 luni. Într-un timp foarte scurt am reuşit să câştig atât campionatul, cât şi Liga Campionilor, ceea ce este extraordinar", a mai declarat internaţionalul român.

Chivu spune însă că succesele din fotbal nu sunt pe primul loc pentru el: "În viaţă, nu totul se rezumă la câştigarea Ligii Campionilor. Există foarte multe alte lucruri de care trebuie să te bucuri şi pe care trebuie să le apreciezi. Este o satisfacţie profesională, dar trofeele mele sunt altele, mult mai importante în viaţa mea, sunt persoanele pe care le iubesc, oamenii care îmi sunt alături şi le mulţumesc că fac asta".

Cristi Chivu, mama sa, Mariana, şi soţia Adelina au participat, marţi, la dezvelirea bustului tatălui fotbalistului, Mircea Chivu, eveniment ce a avut loc în faţa stadionului din Reşiţa.

"Este greu să exprim ceea ce simt în astfel de momente. După 12 ani, un oraş şi un club care au ţinut la tatăl meu au făcut acest lucru posibil. Pentru mine, tata înseamnă foarte mult, pentru că este un exemplu şi sper să fiu măcar jumătate din soţul şi tatăl care era el. Sunt fericit şi emoţionat să particip la o asemenea acţiune, sunt bucuros că sunt alături de familia mea, de foşti colegi şi de prieteni", a spus Chivu cu această ocazie.

×
Subiecte în articol: redactie