x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ciao, ciao, Conceicao!

Ciao, ciao, Conceicao!

de Mihai Igirosanu    |    11 Noi 2009   •   00:00
Ciao, ciao, Conceicao!
Sursa foto: /Rpressport.ro/Intact images

Contestat vehement după meciurile cu Sparta Praga şi cu Astra Ploieşti, antrenorul CFR-ului, portughezul Toni Conceicao, este ca şi demis de la cârma echipei din Gruia.



Profitând de această pauză competiţională, determinată de meciurile amicale inter-ţări, conducerea clubului clujean va schimba componenţa băncii tehnice. Surse apropiate CFR-ului susţin că lui Toni Conceicao i se va rezilia contractul, iar astăzi va fi anunţat numele noului tehnician. Eşecul din Europa League şi contestările puternice ale fanilor l-au dezamăgit pe boss-ul Arpad Paszkany, care a demarat deja căutările pentru postul de antrenor principal.

VARIANTĂ ITALIANĂ
După ce readucerea lui Maurizio Trombetta a părut foarte probabilă, acţionarii echipei din Cluj au găsit o altă variantă, tot din Cizmă. Sosit luni noapte în România, Andrea Mandorlini se află în pole-position, el demarând deja negocierile cu preşedintele Iuliu Mureşan. În vârstă de 49 de ani, Mandorlini a pregătit echipele Manzanese, Triestina, Spezia, Vicenza, Atalanta, Bologna, Padova, Siena şi Sassuolo, iar din această vară este liber de contract. Ca jucător, Mandorlini s-a remarcat la Internazionale Milano, pentru care a evoluat în 180 de partide între 1984 şi 1991. Pe lista CFR-ului se mai află şi Ioan Andone, abia revenit din Emiratele Arabe Unite, însă acesta aşteaptă un semn de la echipa sa de suflet, Dinamo, dar şi de la formaţia ucraineană Zorya Lugansk. Altfel, portarul Nuno Claro riscă o suspendare de şase etape după ce a fost eliminat în partida cu Astra Ploieşti, din etapa precedentă a Ligii 1, după o intrare criminală asupra lui Georgian Păun.

×
Subiecte în articol: sport