x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Cine rămâne în cursă

Cine rămâne în cursă

de Mihai Igirosanu    |    22 Apr 2009   •   00:00
Cine rămâne în cursă
Sursa foto: Raed Krishan/Gayeta Sporturilor/Intact Images

Echipele care au reprezentat România în ultima ediţie a Ligii Campionilor se luptă în această seară pentru a-şi menţine speranţele pentru titlu sau pentru o nouă prezenţă în grupe.



În sezonul trecut, în Ghencea, Steaua s-a impus cu 3-1, iar în tur, la Cluj, a fost 1-1.

Cu finanţatorul Gigi Becali din nou la lojă, roş-albaştrii încearcă să revină în cursa pentru a prinde un loc de Liga Campionilor. Atacurile din ultimele zile ale lui Becali nu l-au descurajat pe Marius Lăcătuş. "Am învăţat din episodul de după meciul cu Lyon, când am plecat singur. Nu mai sunt atât de sensibil, deci nu-mi dau demisia. Dacă vrea Gigi să mă dea afară, bine. Dacă nu, rămân", a spus "Fiara".

OBIECTIV: NOUĂ VICTORII!
Într-o vizită efectuată luni după-amiază la stadion, Gigi Becali le-a comunicat jucătorilor şi antrenorilor care este noul obiectiv pentru acest final de sezon. "Le-am spus jucătorilor ce s-a întâmplat şi unde am fost. Fiind acolo, mă aşteptam să lupte să îmi aducă nişte bucurii, ceea ce nu s-a întâmplat. Nu vreau să vă spun chiar totul. Am făcut o analiză a tot ce s-a întâmplat în ultimele meciuri. Bineînţeles că am terminat cu prietenii. Le-am spus să câştige campionatul şi o să rămână prieteni cu mine. Îmi luasem gândul, dar mai sunt şanse şi vreau să luăm campionatul." Latifundiarul din Pipera i-a trasat un obiectiv clar antrenorului Marius Lăcătuş: "Dacă vrem să luăm campionatul, trebuie să câştigăm nouă meciuri. Nu e imposibil. În acest moment, toate echipele din faţa noastră au şanse la titlu. Mi-am spus, dacă Dinamo mănâncă bătaie la Iaşi, e un semn că putem lua titlul. Eu vreau doar campionatul, doar campionatul! Cum să spună Goian că vrea Cupa UEFA? Ce e asta?". Becali este convins că în curând conflictul cu suporterii se va încheia. "Am vorbit cu unii lideri ai galeriei şi mi-au spus că i-au depistat pe cei care incitau împotriva mea. Nu se poate performanţă în aceste condiţii. O să mă întâlnesc cu suporterii şi o să le-o spun." Pe de altă parte, nici atmosfera de la CFR Cluj nu este dintre cele mai bune, unele surse anunţând că liderii din Gruia pregătesc din vară aducerea antrenorului gruzin Temuri Keţbaia.

"Dacă este arbitru de Liga I, atunci Teo poate conduce orice meci. Steaua - CFR este o partidă tentantă pentru oricine. Nu ştiu însă dacă e chiar bine că el a condus Poli Iaşi - Dinamo, meci important, iar miercuri, consecutiv, să arbitreze Steaua - CFR"
Ion Crăciunescu

×
Subiecte în articol: sport