x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport CM caiac-canoe / Doua medalii de bronz in Ungaria

CM caiac-canoe / Doua medalii de bronz in Ungaria

de Ovidiu Ciutescu    |    21 Aug 2006   •   00:00

Mondialele desfasurate la Szeged, in Ungaria, trebuia sa constituie pentru sportivii lui Ivan Patzaichin un bun prilej pentru a obtine cat mai multe medalii. Din pacate, rezultatele arata cu totul altfel.

DEZAMAGIRE. Startul a fost destul de anost. Desi erau indreptatiti sa obtina medalii, sportivii romani nu au obtinut initial decat un loc VI la caiac 4x100 metri, prin Alin Anton, Marian Baban, Stefan Vasile si Florin Mada. Florin Mironcic s-a clasat abia pe 7 la 1.000 metri, o proba in care era campion european en titre. La canoe 2 x 1.000 m - Iosif Chirila si Andrei Cuculici s-au clasat pe locul 8, la caiac 2 x 1.000 m - Ionut Anghel si Marian Sevici au iesit tot pe locul 8, la canoe 4 x 1.000 m - Gabriel Talpa, Constantin Popa, Silviu Simioncencu si Loredan Popa au venit pe acelasi loc 8, iar la caiac 4 x 1.000 m feminin - Alina Platon, Florica Vulpes, Mariana Ciobanu si Lidia Talpa au pastrat similitudinea.

REUSITE. Abia ieri-dimineata au aparut si medaliile pentru delegatia noastra, doua de bronz. Ele au fost obtinute in proba de canoe 4 x 500 m (Mariana Ciobanu, Lidia Talpa, Floica Vulpes si Alina Platon) si in proba de caiac 4 x 500 m (Gabriel Talpa, Florin Mironcic, Loredan Popa si Silviu Simioncencu). (Ovidiu Ciutescu)

×
Subiecte în articol: sport