x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport CM de gimnastica - Patru medalii la Melbourne

CM de gimnastica - Patru medalii la Melbourne

28 Noi 2005   •   00:00
CM de gimnastica - Patru medalii la Melbourne

Delegatia Romaniei se intoarce de la Melbourne cu doar patru medalii. Dupa ce sambata Ioan Suciu a cucerit argintul la cal cu manere in urma unui exercitiu de 9,700, ieri alti trei gimnasti au urcat pe podium. Fata de editiile precedente ale CM, palmaresul este mai mult decat modest.

BILANT. Marian Dragulescu a devenit campion mondial la sarituri, fiind notat in finala cu 9,693. In aceeasi proba, alt roman, debutantul Alin Jivan, a primit 9,575 si s-a clasat al treilea. La feminin, Catalina Ponor a fost notata ieri cu 9,500 si a obtinut doar o medalie de bronz la barna, aparat la care detine titlul european si olimpic.

SURPRIZE. Secretarul general al FRG, Adrian Stoica, sustine ca ultima zi a Mondialelor de la Melbourne a fost una a surprizelor, si placute, si neplacute. "Ne asteptam ca Dragulescu sa castige aurul mondial la sarituri. Am sperat intr-o clasare buna a debutantului Alin Jivan la acelasi aparat, dar el a produs cea mai placuta surpriza, urcand pe treapta a treia a podiumului. In schimb, ezitarea Catalinei Ponor la barna ne-a privat de o medalie de aur si ne face sa regretam si mai mult necalificarea gimnastei in finala de la sol, de unde mai putea veni o medalie", a spus Stoica. Oficialul FRG a precizat insa ca in ansamblu obiectivul pentru Mondiale a fost indeplinit.

×
Subiecte în articol: sport