x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport CM handbal feminin - Au crescut sperantele la medalie

CM handbal feminin - Au crescut sperantele la medalie

de Ionut Paduraru    |    09 Dec 2005   •   00:00
CM handbal feminin - Au crescut sperantele la medalie

Romania joaca azi derbiul Grupei D, impotriva nationalei Frantei, ambele echipe avand maximum de puncte dupa primele trei zile. Pana acum cele doua formatii au avut un parcurs aproape identic, cu victorii in fata Argentinei si Camerunului, in cea de-a treia intalnire romancele trecand de Ucraina, iar frantuzoaicele, de Macedonia. Partida va fi transmisa in direct de TVR 2 cu incepere de la ora 19:30. Tot astazi se mai joaca in Grupa D meciurile Camerun - Macedonia si Ucraina - Argentina.

EMOTII. Ziua de pauza de ieri le-a prins bine sportivelor noastre, care au avut timp sa-si revina dupa partida de infarct cu Ucraina. Atunci, tricolorele au avut la pauza o diferenta de sapte goluri, pentru ca apoi sa fie conduse, iar in final sa castige cu 30-27. "Ne mai intrebam de ce mor oamenii. Dupa partide din astea inima o ia razna. Inca un meci ca asta si nu mai suntem oameni", a declarat dupa meci secundul Dumitru Musi, in timp ce ciocnea un pahar cu bere impreuna cu oficialii delegatiei noastre si cu suporterii. Principalul Gheorghe Tadici a declarat ca se temea de o deconcentrare a elevelor sale: "Le-am zis la pauza sa joace ca si cum scorul ar fi 0-0. N-am mai jucat ca in prima repriza, dar si adversarele ne-au creat probleme in aparare si astfel jocul a luat o turnura neplacuta. In ultimele 5 minute au avut insa atitudinea pe care ne-o dorim si n-am ce sa le reprosez".

VOR REVANSA. Jucatoarele noastre au promis ca se vor revansa in meciurile urmatoare. "Medaliile sunt posibile, Romania are la ora actuala o echipa unita, nu mai este ca in alti ani, cand avea jucatoare valoroase, dar fara sa formeze o echipa", a spus Steluta Luca. "Sper ca aceasta victorie sa ne dea mai multa incredere. Vrem sa castigam si meciurile cu Franta si cu Macedonia", a declarat la randul ei Narcisa Lecusanu. In ultimul meci din Grupa D, Romania va intalni maine, de la ora 17:30 (TVR 2), nationala Macedoniei.

×
Subiecte în articol: sport