x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport "Cobra", ca in prima tinereţe

"Cobra", ca in prima tinereţe

de Mihai Igirosanu    |    18 Iun 2007   •   00:00
"Cobra", ca in prima tinereţe

Jucătorii stelişti au intrat duminică in cea de-a treia zi a stagiului de pregătire din staţiunea spaniolă Oliva. Surpriza a apărut insă in acest week-end, cănd noul manager sportiv, Adrian Ilie, s-a pregătit sub comanda lui Olăroiu.

Steaua -Â Managerul Adrian Ilie se antrenează cot la cot cu jucătorii

Jucătorii stelişti au intrat duminică in cea de-a treia zi a stagiului de pregătire din staţiunea spaniolă Oliva. Surpriza a apărut insă in acest week-end, cănd noul manager sportiv, Adrian Ilie, s-a pregătit sub comanda lui Olăroiu.

Pe durata şedinţei de pregătire, cel supranumit "Cobra" a impresionat pe toată lumea prin condiţia fizică impecabilă, dar şi prin execuţiile tehnice de o acurateţe impecabilă. Deşi totul părea doar o chestiune de moment, managerul a reapărut şi ieri pe terenul de antrenament. Totuşi, Adrian Ilie a declarat din nou că o eventuală revenire spectaculoasă pe gazon este imposibilă.

DRAGOSTE. La antrenamentul efectuat ieri-dimineaţă la Oliva, steliştii au fost urmăriţi din tribună de peste 200 de romăni stabiliţi in Valencia şi in imprejurimi. "Este o dovadă că Steaua este iubită peste tot. Cred că şi dacă mergeam in Africa veneau după noi", a declarat căpitanul Mirel Rădoi imediat după ieşirea de pe gazon. La antrenament, Cosmin Olăroiu a pus accentul pe finalizare, iar la sfărşit a făcut un joc-şcoală. Aseară, delegaţia "roş-albaştrilor" a fost prezentă pe Stadionul Mestalla din Valencia, acolo unde steliştii au urmărit meciul pe care echipa locală l-a susţinut impotriva celor de la Real Sociedad, in ultima etapă din Primera Division.

MULŢUMIT. Căpitanul Stelei, Mirel Rădoi, s-a arătat satisfăcut de transferurile operate in acest inter-sezon. "Fiecare echipă a făcut transferurile pe care le consideră cele mai tari. Steaua a adus jucători de echipa naţională, care şi-au demonstrat valoarea, iar acum există o concurenţă acerbă pe fiecare post. Sunt convins că viitoarea ediţie de campionat va fi cea mai disputată din ultimii ani, datorită banilor care se pot căştiga din Liga Campionilor".

Vor un marocan

Fundaşul şi mijlocaşul de bandă dreaptă marocan Walid Regragui este in atenţia Stelei. Aflat la finalul contractului cu echipa franceză de ligă secundă Dijon, internaţionalul african in vărstă de 31 de ani a anunţat deja că va părăsi formaţia din Hexagon. Conform presei franceze, fotbalistul marocan mai are oferte de la Montpellier, MSV Duisburg, FC Copenhaga şi Steaua. Este foarte posibil insă ca jucătorul să prefere o variantă apărută in ultimul moment şi să semneze cu Real Murcia, din Spania, echipă promovată in Primera Division.

×
Subiecte în articol: sport