x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Cociş, aproape de un transfer la FC Timişoara

Cociş, aproape de un transfer la FC Timişoara

01 Mar 2010   •   00:00

Preşedintele clubului FC Timişoara, Gheorghe Chivorchian, a declarat că speră ca în cursul zilei de luni să rezolve transferul lui Răzvan Cociş, jucător liber de contract după despărţirea de gruparea rusă Lokomotiv Moscova. "În cursul acestei zile sperăm să rezolvăm transferul lui Cociş. Jucătorul nu a semnat deocamdată nimic. Discutăm în continuare, o să vedem ce se va întâmpla", a declarat Chivorchian agenţiei Mediafax.
În situaţia în care cele două părţi ajung la un acord, Cociş va semna un contract valabil până la sfârşitul acestui sezon. "Sunt discuţii cu cei de la Timişoara pentru transferul lui Cociş, dar nu a semnat nimic. El nici măcar nu e în Timişoara, e la Cluj acum. Dacă se face transferul, se face doar până la vară", a spus şi impresarul jucătorului, Tiberiu Petriş.
Cociş este liber de contract din decembrie 2009, când i-a expirat angajamentul cu Lokomotiv Moscova. În urmă cu aproximativ o lună, mijlocaşul a fost aproape de a semna un contract cu gruparea engleză Portsmouth, dar transferul în Premier League a căzut din cauză că nu era refăcut complet în urma unei accidentări la mâna dreaptă. Săptămâna trecută, Cociş s-a antrenat cu divizionara secundă Universitatea Cluj.

×
Subiecte în articol: redactie