x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Comisia de Recurs a amânat pentru marţi judecarea cazului Varga - Bălan

Comisia de Recurs a amânat pentru marţi judecarea cazului Varga - Bălan

15 Mar 2010   •   00:00

Comisia de Recurs a LPF a decis, luni, să amâne pentru marţi judecarea cazului "Varga-Bălan", a declarat preşedintele Consiliului de Administraţie al FC Rapid, Ion Taban.

"Cazul a fost amânat la soliciatrea clubului FC Timişoara, care a cerut timp pentru a-şi pregăti apărarea. Tot marţi mai este şi Comisia pentru Soluţionarea Litigiilor, unde s-au disjuns capetele de cerere. Ne afectează că nu joacă Varga şi Bălan, dar ce să facem, aşteptăm să se judece cât mai repede. Dacă ar fi după documente, Rapid nu ar trebui să primească nici o sancţiune. Rejucarea nu ar fi posibilă decât dacă se schimbă regulamentul", a spus Taban.

"Întrucât Rapid a depus noi înscrisuri la dosar, am cerut termen pentru a le aprofunda cu avocaţii noştri. Aşadar, marţi, la ora 15:00, ne vedem din nou aici. Dacă domnul Taban e optimist, eu sunt superoptimist", a spus şi directorul general al FC Timişoara, Gheorghe Chivorchian.

FC Timişoara a depus săptămâna trecută un memoriu la LPF prin care au contestat dreptul de joc la Rapid al fotbaliştilor Dacian Varga şi Tiberiu Bălan în partida directă din cadrul etapei a 20-a a Ligii I. Oficialii grupării timişorene se consideră îndreptăţiţi să câştige meciul cu 3-0 la masa verde, acuzând nereguli în transferurile şi legitimările celor doi jucători.

Comisia de Disciplină a LPF a suspendat, miercuri, soluţionarea contestaţiei depuse de FC Timişoara şi a solicitat un punct de vedere din partea Comisiei pentru Soluţionarea Litigilor.

În replică, FC Rapid a depus memoriu la Comisia de Recurs a LPF împotriva deciziei Comisiei de Disciplină a LPF care miercuri a suspendat soluţionarea cazului "Varga - Bălan".

×
Subiecte în articol: redactie