x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Comisia de Recurs va anunţa miercuri decizia în cazul Varga-Bălan

Comisia de Recurs va anunţa miercuri decizia în cazul Varga-Bălan

06 Apr 2010   •   00:00

Comisia de Recurs din cadrul LPF va anunţa miercuri, la ora 10:00, decizia în cazul dreptului de joc al jucătorilor giuleşteni Dacian Varga şi Tiberiu Bălan la meciul Rapid - FC Timişoara (scor 1-0), din etapa a 20-a a Ligii I.

"S-a invocat iarăşi valabilitatea dreptului de joc, pentru care FC Timişoara şi-a retras contestaţia, dar aşa înţeleg ei să discute. Probabil nici această Comisie de Recurs nu poate face faţă presiunilor. Când cineva se antepronuţă e greu să rezişti la presiuni, dar noi suntem decişi să ducem această luptă", a declarat după audieri preşedintele Consiliului de Administraţie al FC Rapid, Ion Taban.

Directorul executiv al FC Timişoara, Gheorghe Chivorchian, regretă că Varga şi Bălan nu pot să evolueze pentru Rapid: "Domnul Taban nu are de ce să fie supărat, dacă ai greşit trebuie să plăteşti. Mi-aş dori să joace Varga şi Bălan, pentru că sunt fotbalişti. Eu ca jucător m-aş fi dus la responsabilul de la Rapid şi l-aş fi întrebat dacă pe data de 2 februarie mi s-a dat dreptul de joc pentru Liga I, atunci de ce nu joc".

Comisia pentru Soluţionarea Litigiilor din cadrul LPF a decis, săptămâna trecută, că fotbaliştii Dacian Varga şi Tiberiu Bălan nu şi-au "exercitat dreptul de joc în mod regulamentar" la meciul Rapidului cu FC Timişoara, scor 1-0, din etapa a 20-a a Ligii I, iar oficialii giuleşteni au făcut recurs la această hotărâre.

Dacă hotărârea CSL va rămâne definitivă, aceasta înseamnă în mod normal că giuleştenii vor pierde cu 0-3 meciul respectiv şi nu vor avea dreptul să-i folosească pe Dacian Varga şi Tiberiu Bălan până la finalul campionatului.

×
Subiecte în articol: redactie