x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Constantin Zotta: "Regret că mă despart de Rapid"

Constantin Zotta: "Regret că mă despart de Rapid"

11 Noi 2008   •   00:00

"Eu sînt încă în poziţia de director general, şedinţa de miercuri va decide ce se va întîmpla."



Directorul general Constantin Zotta, vicepreşedintele Consiliului de Administraţie al Rapidului, Alexandru Bunea . De asemenea, Constantin Toma şi Dragoş Nedelcu şi-au înaintat demisiile din funcţiile deţinute la clubul Rapid ca urmare a problemelor financiare cu care se confrunta acesta

"Domnul Toma vă poate da un răspuns legat de întrebarea dumneavoastră în legătură cu demisia celor din conducerea clubului. Domnul Toma este singurul care vă poate da mai multe detalii. Dacă eu mi-am depus cererea de demisie, prima declaraţie trebuie să o facă domnul preşedinte şi nu eu! Răspunsul este simplu, eu sînt încă în poziţia de director general, şedinţa de miercuri va decide ce se va întîmpla.

Toată lumea va merge înainte, jucătorii şi angajaţii îşi vor primi salariile, indiferent ce se va întîmpla. Încă 60 de zile eu voi fi în această funcţie la Rapid. Regret că mă despart de Rapid, pentru că face parte din viaţa mea, sînt de 8 ani aici şi cred că o să mai dureze ceva pînă la schimbarea vieţii şi a activităţii celor implicaţi în fotbal", a spus Zotta la GSP TV.

×
Subiecte în articol: sport