x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Copos: "Am făcut apel la TAS, cerem daune de milioane de euro"

Copos: "Am făcut apel la TAS, cerem daune de milioane de euro"

28 Apr 2010   •   00:00

Acţionarul majoritar al FC Rapid, George Copos, a declarat, miercuri, pentru agenţia Mediafax, că gruparea giuleşteană a iniţiat la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne procedura de atac a hotărârilor comisiilor LPF în cazul Varga - Bălan.

"Am făcut apel la TAS, am iniţiat deja procedura de atac. Nu s-a pus la îndoială niciun moment dacă să mergem sau nu mai departe. Pentru că noi credem cu tărie că Rapid a fost de bună credinţă şi cã a respectat întocmai regulamentele din România. Regulamente pe care nu le-am făcut noi. Am trimis deja o scrisoare la TAS prin care îi anunţăm de intenţia noastră de a merge până la capăt. Acum avocaţii noştri pregătesc motivarea, care va fi transmisă în următoarele zile celor de la TAS", a spus Copos.

"Cerem daune de milioane de euro celor vinovaţi în cazul Varga - Bălan. Nu vreau să spun dacă vom cere daune Ligii, comisiilor sau altcuiva pentru că nu vreau să deconspir planul nostru. Dar cei vinovaţi trebuie să plătească", a mai precizat oficialul rapidist.

George Copos a afirmat că FC Rapid este pregătită să meargă chiar şi în instanţele civile după încheierea procesului de la TAS. "Dreptatea este de partea noastră şi că Rapid a fost de bună credinţă în acest caz. După TAS vom merge şi în instanţele civile. E vorba de un abuz de drept făcut de anumite persoane, iar noi vrem să facem şi o plângere penală pentru felul în care s-a procedat în acest caz. De asemenea, jucătorii vor da în judecată LPF pentru că li se refuză dreptul la muncă", a spus Copos.

×
Subiecte în articol: redactie