x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Cornel Dinu spune că un apropiat al Stelei i-a oferit bani lui Cristea

Cornel Dinu spune că un apropiat al Stelei i-a oferit bani lui Cristea

17 Mar 2010   •   00:00

Directorul tehnic al lui Dinamo, Cornel Dinu, a declarat, miercuri, că mijlocaşul Adrian Cristea a fost jucătorul contactat înaintea derby-ului cu Steaua de un apropiat al grupării din Ghencea, fără să precizeze despre cine este vorba.

"A fost o tentativă, e adevărat, e ceva periculos, care nu ar trebui să se întâmple. Este de apreciat cel care a fost contactat şi tentat cu bani pentru că a spus totul, a dezvăluit conducerii ce se încerca. Într-adevăr, e vorba de Adrian Cristea. L-am sunat pe cel care a făcut acest gest şi i-am spus că a greşit căutându-l. Lucrurile acestea trebuie să înceteze! Nu mai e loc de ele în fotbal. E adevărat că se poate spune că este un apropiat al Stelei, dar mai multe nu vreau să spun acum", a spus Dinu la Sport.ro.

Clubul Steaua a postat, pe site-ul oficial, un comunicat în care afirmaţiile lui Cornel Dinu sunt caracterizate drept "de domeniul fantasticului".
"Steaua a jucat întotdeauna meciurile DOAR pe teren şi nu s-a preocupat niciodată de «racolarea» jucătorilor adverşi. Conducerea, jucătorii şi suporterii Stelei consideră că aceste afirmaţii fac parte din «pregătirea» de meci a adversarilor noştri de azi. Înainte de un meci cu Dinamo se poate vorbi de orice, mai puţin de eventuale înţelegeri care să influenţeze scorul. Afirmaţiile sunt de domeniul fantasticului", se arată în comunicatul de pe site-ul oficial al Stelei.

×
Subiecte în articol: redactie