x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Coruptie in Belgia - Nu se mai poate paria pe Lierse

Coruptie in Belgia - Nu se mai poate paria pe Lierse

de Mihai Igirosanu    |    20 Feb 2006   •   00:00

Mai multe case de pariuri au hotarat sa scoata din ofertele lor meciurile echipei belgiene Lierse, aflata in centrul scandalului de coruptie care a luat amploare in Belgia.
Aceasta decizie a fost pusa in practica inca de sambata, cand Lierse a evoluat pe terenul celor de la Charleroi. Surprinzator, desi pusese pe liber mai multi jucatori implicati in trucarea de rezultate, Lierse a invins cu 1-0, dand peste cap toate previziunile book-maker-ilor.

MIZE MARI. Potrivit Agentiei Belga, aceasta decizie a fost luata de Ladbrokes si de Unibet, dupa ce s-a anuntat ca anchetatorii vor analiza o lista cu 17 partide asupra carora planeaza suspiciuni, opt dintre acestea fiind disputate de Lierse. Acestea au facut obiectul unor mize de aproximativ 600.000 de euro, in timp ce miza medie pentru un meci din campionatul Belgiei este de 30.000 de euro, dupa cum a anuntat sambata postul de televiziune RTBF. Presa belgiana a constatat ca cele mai multe pariuri privind rezultatul celor 17 partide suspecte au fost facute din Asia, prin intermediul internetului.

×
Subiecte în articol: sport