x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Craciunescu ameninta cu justitia

Craciunescu ameninta cu justitia

21 Apr 2004   •   00:00

Presedintele CCA, Ion Craciunescu, s-a aratat deranjat din cauza tratamentului la care a fost supus arbitrul Marian Salomir cu prilejul partidei de duminica, de la Piatra Neamt, dintre Ceahlaul si Steaua.

Pentru a-si sustine ideea, Craciunescu a citit si cateva pasaje din raportul intocmit de Salomir la finalul meciului de sub Pietricica:

RAPORT. „Domnul Gheorghe Stefan a folosit urmatoarele expresii: «Esti un porc, o jigodie, ai venit sa ne termini», iar la pauza ni s-a adresat astfel: «Va impusc pe toti, intru la puscarie, va omor, dar nu plecati din Piatra Neamt». Tot in pauza am fost jigniti si injurati, iar vicepresedintele Viorel Mestecaneanu ne-a amenintat cu bataia si cu moartea", a notat arbitrul.

POZITIE. Craciunescu a precizat ca faptele petrecute la Piatra Neamt sunt deosebit de grave. „Am oferit destula clementa pentru astfel de oameni, care au mai fost iertati pentru asa ceva. Nu vom sta cu mainile in san. Ii voi informa pe presedintii FRF si LPF. Se va ajunge pana in justitie, deoarece nu este un lucru de joaca. Cred ca amenintarile cu impuscarea sunt de neacceptat in Europa mileniului trei. Oamenii acestia au depasit orice limita a tolerantei si a inchipuirii", a declarat liderul arbitrilor, care a mai precizat ca Marian Salomir nu a influentat rezultatul final si a facut erori nesemnificative.

Mihai Igirosanu


„Salomir a deformat realitatea!"

Contactat pentru a-si exprima punctul de vedere, presedintele Ceahlaului, Gheorghe Stefan, spune ca Salomir a mintit in raportul de arbitraj. „I-am spus ca, dupa maniera si greselile pe care le-a comis, o sa-l omoare lumea din stadion si o sa fac eu puscarie din cauza lor, fiind presedintele clubului organizator. Oricum, ei dau publicitatii doar ce le convine. Daca sunt oameni adevarati, sa faca publice toate rapoartele, cele ale observatorilor de arbitri, cu greselile semnalate si notele sau delegarile", a declarat liderul gruparii din Piatra Neamt.


„Dupa ce arbitrii sunt fugariti, bruscati, impinsi, iata ca a mai ramas un pas si asteptam sa-i impuste. Am arbitrat in doua regimuri, dar n-am auzit de asemenea amenintari".
Ion Craciunescu, presedinte CCA

×
Subiecte în articol: sport