x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Craiova, amendată deoarece Trică a dat indicaţii jucătorilor

Craiova, amendată deoarece Trică a dat indicaţii jucătorilor

07 Mai 2010   •   00:00

Clubul Universitatea Craiova a fost amendat, vineri, cu 3.000 de lei de Comisia de Disciplină a FRF, deoarece la partida cu Ceahlăul, din etapa a 31-a a Ligii I, Eugen Trică a dat indicaţii de pe margine, deşi nu este antrenorul echipei, el fiind trecut drept delegat la meciul de la Piatra Neamţ.

Comisia a luat această decizie după o cerere depusă de preşedintele Şcolii Federale de Antrenori, Mircea Rădulescu, care a şi avertizat gruparea craioveană, înainte de partidă, că va sesiza forurile fotbalistice în cazul în care Trică va da indicaţii jucătorilor.

"Nu înţelegem această rea credinţă şi atitudine duşmănoasă a lui Mircea Rădulescu faţă de Universitatea Craiova, atâta timp cât nici un regulament fotbalistic nu-i interzice delegatului echipei să ia loc pe bancă şi să dea indicaţii, atâta timp cât este unicul care o face în respectivele momente. Mai mult, în alte cazuri similare, Mircea Rădulescu nu a reacţionat, judecând astfel cu unităţi de măsură diferite", au reacţionat oficialii craioveni.

Vineri, clubul oltean a anunţat, pe site-ul oficial, că interimatul pe banca tehnică, după suspendarea olandezului Mark Wotte, va fi asigurat de George Biţă, în conformitate cu Statutul Antrenorului. "Eugen Trică este cel care îl ajută pe George Biţă, din postura de jucător cu experienţă, iar la Piatra Neamţ a fost delegatul echipei", se arăta în comunicatul citat. Antrenorul George Biţă nu are licenţă Pro, însă a primit o derogare pentru o lună, până la finalul campionatului.

Universitatea Craiova a fost învinsă, miercuri, cu scorul de 2-1 de Ceahlăul, la Piatra Neamţ, în primul meci al etapei a 31-a a Ligii I.

×
Subiecte în articol: redactie