x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Cresc emotiile pentru UEFA

Cresc emotiile pentru UEFA

12 Sep 2005   •   00:00

In acest week-end au jucat si adversarele echipelor romanesti din turul I al Cupei UEFA, meciurile-tur desfasurandu-se joi.

VALERENGA. Adversara Stelei a invins sambata cu 3-1, pe teren propriu, la intalnirea cu Molde, restanta din etapa a 16-a. Antrenorul Kjetil Rekdal s-a declarat multumit de forta ofensiva de care a dat dovada echipa sa. Tehnicianul este insa suparat pe Federatia Norvegiana de Fotbal (NFF), pe care o suspecteaza de sabotaj. "NFF nu are nici o scuza. Se pare ca nu suntem in gratiile lor. Nu am mai auzit de asa ceva nicaieri", a subliniat Rekdal, referindu-se la programul incarcat al echipei sale. Valerenga a jucat cu Molde si va intalni maine, in deplasare, pe Fredrikstad.

EVERTON. Sub privirile antrenorului dinamovist Ioan Andone, Everton a pierdut acasa, 0-1 cu Portsmouth, in etapa a 5-a din Premier League. Unicul gol al meciului a fost inscris de atacantul formatiei din Liverpool, Duncan Ferguson, insa in propria poarta. Baietii lui David Moyes isi continua astfel parcursul slab din startul actualului sezon. In cele 4 partide disputate in campionat, Everton a adunat doar 3 puncte si se afla pe locul 18 in clasament. Antrenorul englezilor s-a declarat dezamagit de evolutia echipei, despre care spune ca nu a meritat nimic in meciul cu Portsmouth. Britanicii vor acum sa se reabiliteze la Bucuresti, contra dinamovistilor.

FEYENOORD. Rapidul are de ce sa-si faca griji. In ultimul meci inaintea confruntarii cu giulestenii, Feyenoord a trecut ieri fara probleme de NEC Nijmegen, scor 3-0. Formatia din Rotterdam are punctaj maxim in cele 4 partide disputate pana acum si se afla pe locul 2 in clasament, fiind depasita de Alkmaar la golaveraj.

×
Subiecte în articol: sport