x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Cristea a ingropat visele giulestenilor

Cristea a ingropat visele giulestenilor

13 Apr 2004   •   00:00

Steaua a zdrobit "Poli" la Timisoara, Dan Petrescu a simtit ce inseamna furia Giulestiului, dupa remiza cu FCM Bacau, iar FC Oradea si FCM Brasov s-au scufundat tot mai rau.

Cu 40.000 de oameni in spate, "Poli" AEK s-a autodistrus in fata unei trupe steliste dezlantuite, careia i-a iesit totul, o mana de ajutor dandu-i si Batranu, eliminat inca din start.

PROBLEME. Fluierul final al partidei din Giulesti i-a adus aminte lui Dan Petrescu de "alergatul pe sine", bacauanul Andrei Cristea stricand sarbatorile rapidistilor. FCM Brasov a avut 2-0 la pauza, insa "U" Craiova a intors rezultatul si a naruit sperantele lui Razvan Lucescu in obtinerea macar a unui punct. FC Oradea a pierdut meciul de la Alba Iulia, dar si opt jucatori, suspendati sau accidentati, printre care si pe Mihut, eliminat pentru un fault facut la un copil de mingi.

ACUZE. Ceahlaul s-a mulat dupa chipul "Fiarei" si a spulberat pe FC Arges, al carei antrenor, Ion Moldovan, si-a acuzat unii jucatori de noncombat. Cosmin Olaroiu si FC National raman ne- invinsi in retur, dupa 1-1 la Ploiesti, acelasi scor reusind si Farul la Bistrita. Dinamo a dat semne de revenire, insa succesul obtinut in fata echipei pe care o poate intalni in finala Cupei s-a profilat abia in repriza a doua.

DANIEL STAN

S-a cerut demisia lui Dan Petrescu

La finalul partidei din Giulesti suporterii au strigat „Demisia, Demisia" la adresa antrenorului Dan Petrescu (foto), scandand numele lui Mircea Rednic. Fanii, in frunte cu liderul galeriei, Gigi Corsicanu’, i-au solicitat actualului tehnician sa paraseasca echipa. „II inteleg. Asa se intampla la echipele mari care nu au rezultate. Eu nu ma voi da la o parte, decat daca imi cere conducerea", a replicat Petrescu. Patronul George Copos a declarat ca „mai avem sanse doar la Intertoto", in timp ce presedintele Ioan Becali a parasit arena imediat dupa golul de 1-1 inscris de Andrei Cristea in minutul 82.

×
Subiecte în articol: sport