x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Cristea: "Dacă pierdem la Cluj scad şansele la titlu"

Cristea: "Dacă pierdem la Cluj scad şansele la titlu"

10 Mar 2010   •   00:00

Atacantul dinamovist Andrei Cristea este optimist că echipa sa poate obţine un rezultat bun în partida de sâmbătă cu CFR Cluj, din etapa a 21-a a Ligii I.
"Vom avea un meci extrem de greu, CFR este principala favorită la titlu. Sper să nu pierdem la Cluj şi este foarte important dacă vom reuşi să câştigăm. După rezultatul de egalitate cu Ceahlăul, sper să recuperăm punctele din altă parte. Dacă vom pierde la Cluj şansele să câştigăm campionatul sunt un pic mai mici, dar eu am încredere că nu ne vom întoarce fără un rezultat pozitiv", a spus Cristea.

Atacantul Marius Niculae a precizat că joi va afla cu certitudine dacă va putea juca în partida cu CFR Cluj, din cauza unei accidentări la o coastă. "Încă mă doare, fac tratament sub îndrumarea doctorului şi mâine voi vedea în ce condiţii mă aflu şi dacă voi putea juca la Cluj. Nu e o strategie, nu am mimat niciodată o accidentare, nu sunt un om fals. Cei de la CFR vor fi foarte motivaţi, pentru că au pierdut mai multe puncte decât noi şi va fi un meci foarte greu", a spus Niculae.

Partida CFR Cluj - Dinamo se va disputa sâmbătă, de la ora 20:00.

×
Subiecte în articol: redactie