x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Cristi Borcea: "A fost o ruşine ce am jucat astăzi!"

Cristi Borcea: "A fost o ruşine ce am jucat astăzi!"

25 Aug 2008   •   00:00

Acţionarul dinamovist Cristi Borcea s-a declarat total nemulţumit de ceea ce s-a întâmplat pe teren numind jocul lui Dinamo, o "ruşine":



Acţionarul dinamovist Cristi Borcea s-a declarat total nemulţumit de ceea ce s-a întâmplat pe teren numind jocul lui Dinamo, o "ruşine":
" La investiţiile pe care le-am făcut, ceea ce am jucat azi a fost o ruşine!" a declarat furios Borcea, plecînd val-vârtej din Giuleşti.

Turcu: "Dinamo păcăleşte fotbalul, nu se mai poate aşa!"

Acţionarul dinamovist, Vasile Turcu, a declarat că este dezamăgit de rezultatul din Giuleşti, pentru că s-au făcut investiţii fără precedent, iar echipa joacă foarte slab "Nu mai merge aşa, nu mai putem să păcălim fotbalul, la ce investiţii au fost făcute, nu ne putem permite astfel de jocuri. Rapidul a fost peste noi, felicit echipa din Giuleşti pentru victorie. Dar noi nu jucăm aşa cum trebuie, am făcut investiţii fără precedent şi acestea nu se justifică", a spus Turcu.

"Sunt nemulţumit doar de meciul de azi. Dacă Bratu nu călca pe mingea, probabil că la 2-0, totul era jucat. Noi ne-am făcut datoria, acum e rândul lor. Mijlocul nu a jucat nimic. Marius Niculae nu putea face mai mult în acest meci dacă nu primeşte baloane. Un jucător care ne-a lipsit azi era Mărgăritescu. Eu m-am opus plecării lui. Nu e normal să dăm un jucător care are 70.000 pe sezon şi să aducem alţii pe salariu de 500.000 şi să nu joace nimic. Mărgăritescu nu s-a mai înteles cu Rednic. De Dănciulescu nu am auzit că ar avea conflict, deci nu pot confirma".

×
Subiecte în articol: sport