x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport CROATIA - ELVETIA 0-0 - Barici da vina pe canicula

CROATIA - ELVETIA 0-0 - Barici da vina pe canicula

15 Iun 2004   •   00:00
CROATIA  -  ELVETIA 0-0 - Barici da vina pe canicula

Duelul dintre cele doua outsidere ale grupei B a produs si prima dezamagire din punct de vedere al calitatii jocului. Elvetia - Croatia a fost catalogat drept cel mai slab joc al turneului final.

LUPTA. Momentul cel mai important al confruntarii de la Leiria s-a produs in minutul 49, cand mijlocasul elvetian al lui PSV Eindhoven, Johann Vogel, a vazut cartonasul rosu. In pofida handicapului numeric, echipa lui Jakob Kuhn a reusit fara probleme sa obtina un punct in fata amortitei echipe croate. "A fost si foarte greu pentru ca a fost foarte, foarte cald. Cred ca temperatura a fost in jur de 38 sau chiar 40 de grade Celsius. Jucatorii au incercat, s-au luptat, dar n-au reusit sa faca fata", a motivat selectionerul Otto Barici lipsa de idei si forta a reprezentativei Croatiei.

MANDRIE. De partea cealalta, tehnicianul elvetian, Jakob Kuhn, a parut foarte incantat de spiritul de lupta al jucatorilor sai. "Sunt mandru de echipa mea. Am reusit o buna performanta in prima repriza si foarte buna in cea de-a doua, cand a trebuit sa jucam in doar zece oameni. In privinta meciului urmator, cu Anglia, stiu doar ca avem un bun palmares impotriva lor, dar va trebui sa ne imbunatatim serios jocul in atac. Am avut cateva bune sanse, iar la acest nivel e foarte important sa fructifici aproape totul", a incheiat selectionerul reprezentativei din "Tara Cantoanelor". (Mihai Igirosanu)

×
Subiecte în articol: sport