x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport CSL a decis că Varga şi Bălan nu aveau drept de joc cu Timişoara

CSL a decis că Varga şi Bălan nu aveau drept de joc cu Timişoara

30 Mar 2010   •   00:00

Comisia pentru Soluţionarea Litigiilor din cadrul LPF a decis, în şedinţa de marţi, că Dacian Varga şi Tiberiu Bălan nu aveau drept de joc la Rapid în partida cu FC Timişoara din etapa a 20-a a Ligii I.

Rapid poate să facă apel, dar, în cazul în care hotărârea va rămâne definitivă, aceasta înseamnă în mod normal că giuleştenii vor pierde cu 0-3 meciul respectiv şi nu vor avea dreptul să-i folosească pe cei doi jucători până la finalul campionatului. O decizie finală urmează să fie luată însă de Comisia de Disciplină a LPF.

Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, nu crede că acest caz se va soluţiona în instanţele româneşti, ci doar la Tribunalul Sportiv de la Lausanne.

"Comisia de Soluţionare a Litigiilor a decis că Varga şi Bălan nu au avut drept de joc, astfel cazul trece la Comisia de Disciplină, unde cluburile pot face recurs sau, dacă nici aşa nu sunt mulţumite, merg la TAS. Eu cred că acolo se va ajunge, categoric. Acum sunt înfierbântaţi şi Copos, şi Iancu. Iancu s-a supărat că am insistat prea mult pe rejucare, că am găsit o portiţă în regulament ca meciul să se rejoace. Eu am vrut binele LPF, dacă reuşeam să-i împac de atunci şi se rejuca, aveam numai bile albe. Dacă noi greşim în interior, TAS ne salvează", a zis Dragomir la Fanatik Show, pe Digisport.

×
Subiecte în articol: redactie