x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Cu gandul la Europa

Cu gandul la Europa

31 Mai 2004   •   00:00

Lipsit de orice miza, jocul de la Bistrita a reprezentat pentru galateni o repetitie inaintea finalei de cupa pe care o vor disputa impotriva lui Dinamo.

Gloria, care va participa si anul acesta in Cupa EUFA Intertoto, nu a jucat nimic, acest lucru starnind mania vicepresedintelui Ioan Horoba. "Meciul cu Otelul a fost din punct de vedere tehnic un dezastru", a spus conducatorul ardelenilor. Chiar daca rezultatul nu schimba cu nimic pozitia din clasament a oaspetilor, care vor participa in Cupa UEFA din pozitia de finalista a Cupei Romaniei dupa ce Dinamo a luat campionatul, galatenii s-au aratat multumiti. "Rezultatul de astazi ne bucura foarte mult fiindca demonstreaza ca avem o echipa pregatita pentru performanta", a spus directorul sportiv Vali Stefan.

Arbitraj impecabil

Aflat la primul meci in Divizia A, "centralul" Cristi Sava a avut o prestatie excelenta la Bistrita. Bacauanul a avut parte de cateva faze foarte dificile, luand de fiecare data cele mai bune decizii. Sava a mers pana intr-acolo incat in minutul 84 l-a eliminat pe fundasul Gloriei, Vasile Jula, care a luat al doilea cartonas galben. Chiar daca echipa sa a pierdut, presedintele gazdelor, Jean Padureanu, l-a felicitat la final pe arbitrul partidei, considerand ca jucatorii sai sunt singurii responsabili pentru acest rezultat.

×
Subiecte în articol: sport