x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Cu gandul la UEFA

Cu gandul la UEFA

07 Apr 2004   •   00:00

Cele patru echipe ramase in competitie spera la castigarea trofeului care le-ar asigura participarea in cupele europene

Confruntarea dintre Gloria si Otelul este deschisa oricarui rezultat. Ardelenii vor avea totusi o motivatie in plus pentru calificarea in finala, avand in vedere faptul ca acum zece ani reuseau sa castige, in premiera, Cupa Romaniei, dupa un 1-0 in finala cu Universitatea Craiova, disputat pe arena din „Regie". Galatenii, la randul lor, vor sa dea si ei marea lovitura, sperand intr-o finala cu Dinamo, din postura de campioana.

Cealalta „dubla" pune fata in fata pe FC Arges si Dinamo. Tehnicanul pitestean Ion Moldovan anunta nu cu mult timp in urma ca vrea revansa dupa esecul din prima etapa, 0-3 in „Groapa", spunand chiar ca vrea sa aduca trofeul in Trivale. El va alinia cea mai buna garnitura posibila, din care vor absenta accidentatii Mircea Stan si Prepelita. Pentru dinamovisti, ratarea calificarii in finala este de neconceput, mai cu seama ca granzii Steaua si Rapid s-au ratacit in fazele inferioare.
Daniel Stan, Vicen]iu Neagoe


„Ne aducem aminte cu placere de victoria din 1994 cu Universitatea Craiova, singurul trofeu din istoria clubului. Atunci eram tot outsideri si a iesit bine. Poate va fi la fel si acum"
Jean Padureanu, presedinte Gloria

„Este cel mai echilibrat meci. Ambele echipe au sanse egale si acelasi obiectiv, calificarea in finala si o participare in Cupa UEFA. Desi am niste probleme de lot, cred in sansa noastra"
Sorin Cartu, antrenor Otelul

„Dupa trei calificari in semifinale, eu cred ca Argesul trebuie sa faca pasul spre finala. Ne vom bate cu toate armele, dar, in primul rand, imi doresc sa nu luam gol pe teren propriu"
Ion Moldovan, antrenor FC Arges

„Nu am emotii penru meciul cu FC Arges. Important este sa marcam si sa nu primim gol. Sper sa luam o optiune serioasa in privinta finalei, chiar daca toata lumea ne-a citit jocul"
Ioan Andone, antrenor Dinamo

×
Subiecte în articol: sport