x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Cu săbiile pe masă

Cu săbiile pe masă

de Dragos Stoica    |    05 Aug 2007   •   00:00
Cu săbiile pe masă

Partida din această seară, care va avea loc la 21:30, reprezintă inceputul disputelor directe intre formaţiile care şi-au propus oficial căştigarea campionatului. Cum ambele echipe nu concep decăt victoria, este de aşteptat un meci pe viaţă şi pe moarte.

Partida din această seară, care va avea loc la 21:30, reprezintă inceputul disputelor directe intre formaţiile care şi-au propus oficial căştigarea campionatului. Cum ambele echipe nu concep decăt victoria, este de aşteptat un meci pe viaţă şi pe moarte.

Â

Â

Cea mai incinsă ediţie de campionat de după 1989 nu mai are răbdare. Etapa a doua a sezonului care va pro-pulsa automat campioana in grupele Ligii Campionilor programează deja prima intălnire intre două echipe care au ca obiectiv ocuparea locului 1 la final, CFR Cluj şi "Poli" Timişoara urmănd să joace in această seară, de la 21:30, in direct la Kanal D.

Â

Â

DILEMĂ. Asemenea momentelor de dinaintea primei etape, cănd CFR a căştigat la Galaţi cu 1-0, tehnicianul gazdelor, Ioan Andone, se confruntă cu aceeaşi "inflaţie" de jucători. Practic, chiar şi alcătuirea listei de primii 18 jucători este o nebuloasă, cătă vreme formaţia din Cluj are absolut toţi jucătorii valizi, iar nu mai puţin de cinci dintre titularii din sezonul precedent nu mai prind nici măcar lotul pentru etapă! Aceştia sunt Anca, Surdu, Oliveira, De Sousa şi Manuel Jose, primul declarăndu-se deja frustrat de situaţia creată: "Mă liniştesc insă cănd mă găndesc că atunci cănd voi prinde prima echipă n-o să mă mai scoată nimeni dintre titulari". Oricum, pentru a nu crea probleme in sănul lotului, Arpad Paszkany a instituit o premieră absolută, decizănd ca inclusiv fotbaliştii care nu prind echipa să fie premiaţi la victorie. Astfel, fiecare jucător din cei de mai sus a primit căte 1.200 de dolari după meciul de la Galaţi! Unul dintre puţinii romăni care se mai regăsesc in prima echipă a CFR-ului, Alin Minteuan, a reafirmat ieri că formaţia sa se va bate la titlu: "Ne găndim numai la meciul cu Timişoara. Va fi o partidă teribil de grea, pe care nu avem voie s-o pierdem, deoarece ţinta noastră este să luăm titlul naţional anul acesta".

Â

Â

RĂZBOINICI. De partea cealaltă, Timişoara vine la Cluj aureolată de victoria şi jocul bun reuşite la debutul noului campionat impotriva lui "Poli" Iaşi. Conform tehnicianului ceh al bănăţenilor, Duşan Uhrin jr, Poli se va prezenta intr-un alt registru tactic decăt in prima etapă. "Le-am pregătit deja căteva surprize clujenilor. Singurul lucru pe care il pot afirma in acest moment este că vom avea o altă tactică faţă de meciul cu «Poli» Iaşi. După ce am văzut mai multe meciuri ale CFR-ului, este clar că trebuie să avem grijă de patru jucători de la adversari, respectiv Fabbiani, Didi, Semedo şi Toni. Vrem ca intălnirea să aibă un ritm bun, iar asta să fie in avantajul nostru. Vrem să căştigăm, cu această mentalitate vom intra la toate partidele, indiferent de numele formaţiei adverse", a spus Uhrin.

×
Subiecte în articol: sport