x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Culio: "Aş accepta oricînd să joc pentru România!"

Culio: "Aş accepta oricînd să joc pentru România!"

17 Sep 2008   •   00:00

Marcatorul golurilor CFR-ului în partida de la Roma a mărturisit că ar accepta o eventuală propunere de a evolua în naţionala României.



Marcatorul golurilor CFR-ului în partida de la Roma a mărturisit că ar accepta o eventuală propunere de a evolua în naţionala României.

"Jucăm cu Chelsea care e o echipă la fel de bună. Să nu ne grăbim cu concluziile. Este cel mai frumos moment din viaţa mea! Aş accepta oricînd să joc pentru naţionala României. Cred că toţi suporterii ar trebui să se bucure, indiferent pe cine simpatizează! Nu-mi vine să cred că trăiesc astfel de momente!" a declarat Culio la PRO TV imediat după joc.

Mircea Sandu: "L-am sunat pe Lupescu să naturalizăm câţiva jucători de la CFR"
"CFR a jucat ezitant în primele 15 minute, dar după ce a primit gol a arătat ca o echipă foarte mare. Jucătorii CFR-ului au avut o încredere deosebită, au plecat cu handicap şi au reuşit să revină. Culio a făcut un meci fabulos. Deşi a greşit, şi-a păstrat moralul şi a dat două goluri. Meritul este a antrenorului care pregăteşte echipa. Este de 10 zile şi uitaţi ce a făcut. Meritul lui Andone este că a dus echipa în Liga Campionilor. Dar de acolo este meritul lui Trombetta. L-am sunat pe Lupescu şi i-am zis că, dacă selecţionerul are nevoie, să naturalizăm câţiva jucători, care au jucat bine şi sezonul trecut. Am rămas impresionat de cum se mişcau câţiva clujeni, m-au încântat, inclusiv Mureşan. Dacă Steaua va juca la fel ca CFR-ul poate să obţină un rezultat mare şi ea"

×
Subiecte în articol: sport