x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport CUPA DAVIS / ROMÂNIA - INDIA 3-1 / Sîntem în Grupa Mondială

CUPA DAVIS / ROMÂNIA - INDIA 3-1 / Sîntem în Grupa Mondială

21 Sep 2008   •   00:00

Victor Hănescu a dus România din nou în Grupa Mondială după ce l-a învins pe indianul Prakash Amritraj, scor 6-2, 6-3, 6-1.



Victor Hănescu a dus România din nou în Grupa Mondială după ce l-a învins pe indianul Prakash Amritraj, scor 6-2, 6-3, 6-1.

Indianul a fost învins şi de către Victor Crivoi, cel care la primul său meci în echipa de Cupa Davis a României a obţinut primul punct. Hănescu a reuşit un break în primul set, scor 6-2. Indianul nu s-a simţit în largul lui pe zgură, fiind primul meci de Cupa Davis pe care l-a joacat pe acest tip de suprafaţă. În setul doi Hane a fost clar superior indianului care într-un moment de nervozitate şi-a aruncat racheta peste fileu, scorul fiind 6-3 pentru român. În setul trei Victor a arătat că este hotărît să încheie meciul cît mai repede. A avut servicii rapide şi decisive iar victoria nu a întîrziat să apară: 6-1 scorul ultimului set.

Marţi, 23 septembrie, va avea loc tragerea la sorţi unde vom afla care sînt următorii adversari ai României în Grupa Mondială.

"Ne-am dorit să fim în Grupa Mondială pentru că am jucat bine şi am cîştigat clar. Este bine că nu am ajuns în meciul 5. Am vrut să joc bine şi să îi ajut pe băieţi, mai ales acum cînd sînt lideru. Vineri a fost un meci foarte bun, azi a fost un meci tactic în care mi-am făcut treaba bine. Am arătat că sîntem o echipă tînără, bună, car e acum se formează. A fost un an foarte bun pentru mine. Sîntem in primele 16 echipe din lume, acum avem de înfruntat echipe foarte puternice, dar eu cred că va fi bine. Astăzi publicul a fost fantastic, a creat o atmosferă fantastică", a spus Victor Hănescu la TVR după meciul care a poziţionat România între primele 16 echipe de tenis din lume.

×
Subiecte în articol: sport