x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Cupa Italiei - Mutu a inscris degeaba

Cupa Italiei - Mutu a inscris degeaba

de Delia Gomoescu    |    03 Feb 2006   •   00:00
Cupa Italiei - Mutu a inscris degeaba

Rivali, miercuri seara pe "Olimpico", Adrian Mutu si Cristi Chivu si-au impartit reusitele. Torinezul a marcat singurul gol al intalnirii, dar in semifinale merge fundasul Romei.

Cei doi internationali romani s-au aflat fata in fata miercuri seara pe toata durata partidei Roma - Juventus din mansa secunda a "sferturilor" Cupei Italiei. "Briliantul" a inscris unicul gol al meciului, insa mai departe merge Chivu.

VIOLENTE. Castigatoare cu 3-2 la Torino, in tur, Roma a pornit decisa sa le faca viata grea "bianconerilor". Rivale recunoscute, cele doua echipe n-au ezitat sa se "intepe" cu orice prilej. Astfel ca, inca din minutul 18, ambele au ramas cu un om mai putin. Intr-o incaierare generala, Dacourt si Ibrahimovici au fost cei mai aprigi combatanti, asa ca amandoi au plecat "la brat" spre vestiare. Singurul gol al intalnirii a venit in minutul 48, dupa ce arbitrul Dondarini a dictat penalti la un hent al lui Perrotta. Mutu si-a asumat responsabilitatea executarii loviturii de pedeapsa si l-a invins pe Curci cu un sut pe centrul portii. Pentru torinezi nu a fost insa suficient.

APRECIATI. Cei doi romani au fost remarcati de presa italiana la finalul meciului. Cotidianul Liberta l-a notat pe Mutu cu 7, iar lui Chivu i-a dat 6, in timp ce site-ul italiamedia.net le-a acordat celor doi "tricolori" nota 6,5. "Mutu nu a fost foarte precis la loviturile libere, dar a transformat cu siguranta penaltiul care a adus speranta in tabara torinezilor", scrie site-ul italian despre jucatorul lui Juventus. In schimb, jocul lui Chivu a fost apreciat drept "sigur, fara greseala".

CELELALTE "SFERTURI"
Alaturi de Roma, Udinese a obtinut si ea calificarea in semifinalele Cupei Italiei dupa ce a terminat la egalitate, 2-2, partida disputata la Genova impotriva Sampdoriei. In tur, la Udine, scorul a fost egal 1-1. Surpriza "sferurilor" s-a inregistrat insa marti seara. Palermo a invins pe Milan cu 3-0 (in tur 0-1) si i-a scos pe "rossoneri" din competitie. Ultimul meci al acestei faze, Inter - Lazio, in tur 1-1, s-a disputat aseara, dupa inchiderea editiei.
×
Subiecte în articol: sport