x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Mii de bilete repuse în vânzare după eliminarea Franței și Irlandei de la mondialul de rugby

Mii de bilete repuse în vânzare după eliminarea Franței și Irlandei de la mondialul de rugby

de Redacția Jurnalul    |    19 Oct 2023   •   22:00
Mii de bilete repuse în vânzare după eliminarea Franței și Irlandei de la mondialul de rugby
Sursa foto: Picasa

Final Four-ul Cupei Mondiale la rugby se joacă vineri și sâmbătă, fără naționala Franței, eliminată în sferturile de finală de Africa de Sud (28-29). Ca urmare, mii de bilete au fost puse în vânzare de fanii dezamăgiți pe platforma oficială a competiției.

Acesta este efectul combinat al eliminărilor Franței și a Irlandei. În perspectiva semifinalelor, în care Argentina va întâlni Noua Zeelandă vineri, 20 octombrie, urmată de Anglia și Africa de Sud a doua zi, mii de bilete sunt acum disponibile pentru vânzare și revânzare.

"Am constatat că aproape 4.000 de bilete au fost depuse pe platforma noastră de revânzare începând de duminică seara, în jurul orei 23.00 (la finalul sferturilor de finală, n.r.)", a declarat Jacques Rivoal, președintele organizatorilor Cupei Mondiale 2023., citat de TF1 Info.

Francezii și irlandezii au cumpărat vilete în avans și iar acum, eliminarea echipelor favorite i-a determinat să le repună pe piață.

„Imediat ce au fost depuse, majoritatea acestor bilete au fost răscumpărate de alți fani. La mijlocul după-amiezii de miercuri, 18 octombrie, mai erau aproximativ 3.000 de bilete pentru Argentina - Noua Zeelandă și 2.400 pentru Anglia - Africa de Sud, susține Rivoal.

Așadar, fanii rugbyului mai au încă o șansă o șansă de a pune mâna pe unul dintre biletele prețioase care le vor oferi șansa de a asista la finala marelui spectacol de la Ovalie. Prețul medu al biletelor disponibile este de aproximativ 350 de euro.

Vânzări se fac prin intermediul bursei oficiale de revânzare. Aceasta din urmă permit suporterilor să cumpere, să schimbe sau să revândă bilete. Totul în condiții de siguranță și transparență. Pentru a combate piața neagră și dereglarea prețurilor, biletele sunt oferite la valoarea nominală, în limita a 6 de persoană. Biletele pot fi achiziționate cu până la 24 de ore înainte de startul meciului.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: cupa mondială bilete rugby