x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Cupa UEFA Intertoto - Misiune grea in Tara Bascilor

Cupa UEFA Intertoto - Misiune grea in Tara Bascilor

de Delia Gomoescu    |    09 Iul 2005   •   00:00
Cupa UEFA Intertoto - Misiune grea in Tara Bascilor

Dupa ce a invins cu 1-0 pe Athletic Bilbao, in meciul tur de saptamana trecuta, CFR Cluj joaca astazi pentru calificare pe "San Mames", stadionul unde este aproape imposibil sa castigi. Partida va fi transmisa in direct de Antena 1, cu incepere de la ora 22:00.

ABSENTI. Ardelenilor le este suficient si un rezultat de egalitate, care va fi totusi destul de greu de obtinut, mai ales ca antrenorul-jucator Dorinel Munteanu (foto) nu poate conta pe mai multi jucatori: Florin Dan, Turcu, Goia, Alickovici, Bruncevici, Georgievski, Marginean si Chitescu. La randul lor, bascii vor juca tot cu echipa a doua, la fel ca si in meciul de la Cluj. Antrenorul Jose Luis Mendilibar va aborda insa partida mult mai ofensiv, avand in vedere ca vor reveni in echipa si cativa atacanti absenti in prima runda: Garmendia, Lizoain, Danobeitia si probabil Igor Angulo, un international U-21, insa acesta este deocamdata incert.

SUSTINERE. Athletic va beneficia in plus de suportul publicului. Stadionul "San Mames" are o capacitate de 40.000 de locuri si 34.000 de abonati, care vor avea intrarea libera la acest meci. Echipa care va merge mai departe va intalni in turul 3 invingatoarea meciului dintre St. Etienne si Neuchatel Xamax (in tur 1-1).

GLORIA ARE SANSA EI
Invinsa cu 3-2 in meciul tur disputat in Croatia, Gloria Bistrita are prima sansa maine, pe teren propriu, de la ora 17:00, in fata celor de la Slaven Belupo. Antrenorul Ioan Ovidiu Sabau nu poate sa stea departe de teren, asa ca este tentat sa acopere in continuare si rolul de jucator. Este insa greu de crezut ca el va evolua in partida de maine, pentru ca, desi face pregatire cot la cot cu jucatorii, nu a mai jucat de o luna intr-un meci oficial. Daca se va califica, Gloria va intalni in turul 3 mai mult ca sigur pe Deportivo La Coruna, spaniolii invingand in tur cu 3-0 pe Buducnost Podgorica.

×
Subiecte în articol: sport