x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Cupa UEFA:Speranţe năruite la Galaţi

Cupa UEFA:Speranţe năruite la Galaţi

de Jurnalul National    |    31 Aug 2007   •   00:00
Cupa UEFA:Speranţe năruite la Galaţi
Sursa foto: Razvan Pasarica/

Un stadion plin şi-a susţinut frenetic favoriţii, insă Oţelul nu a reuşit decăt o dominare pigmentată cu cinci-şase ocazii mari de gol.

Un stadion plin şi-a susţinut frenetic favoriţii, insă Oţelul nu a reuşit decăt o dominare pigmentată cu cinci-şase ocazii mari de gol. Venită la Galaţi exclusiv pentru a apăra victoria cu 3-1 obţinută la Sofia, Lokomotiv şi-a atins scopul fără prea mari bătăi de cap.

"Poate meritam calificarea, dar in fotbal mai ai nevoie şi de şansă, iar noi nu am avut. Ne-am creat foarte multe ocazii de a marca, dar nu am reuşit nici măcar un gol care să ne descătuşeze. Ii puteam elimina pe bulgari, dar am ratat prea mult. Nu sunt supărat pe jucători. In cariera mea de antrenor am mai avut meciuri in care s-a ratat atăt de mult, chiar eu am ratat ca atacant. Ne pare rău că ne-am oprit aici, avănd in vedere evoluţia pe care am avut-o in Intertoto şi chiar şi in aceste meciuri din Cupa UEFA", a declarat după meci antrenorul Petre Grigoraş.

CFR, doar 0-0 in Cipru

Plecată cu planuri mari la Larnaca, pentru returul cu Anorthosis Famagusta, care o invinsese la Cluj cu 3-1, CFR a fost ţinută lejer la respect de către elevii gruzinului Temuri Keţbaia. Meciul de pe stadionul Antonios Papadopoulos nu a avut istoric. In ciuda unei dominări sterile a clujenilor, care nu l-a deranjat prea mult pe portarul albanez al ciprioţilor, Arjan Beqaj, gazdele au obţinut o calificare fără prea mari emoţii in turul 1.

×
Subiecte în articol: sport