x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Cupa UEFA - Ultimul pas

Cupa UEFA - Ultimul pas

de Vicentiu Neagoe    |    15 Sep 2006   •   00:00
Cupa UEFA  - Ultimul pas

Reprezentantele noastre din mansa intai din primul tur al Cupei UEFA au jucat aseara meciurile-tur. Cele doua partide s-au terminat dupa inchiderea editiei.

Dinamo si Rapid vor cu tot dinadinsul sa acceada in grupele Cupei UEFA, intalnind doua echipe care la prima vedere par accesibile.

DINAMO. Meciul cu Skoda Xanthi s-a desfasurat pe un stadion cu 6.000 de locuri si care nu are tabela de marcaj. Delegatia dinamovista a avut in componenta si un invitat-surpriza, presedintele LPF, Mitica Dragomir, care a spus ca a refuzat sa mearga cu Steaua la Kiev, din cauza frigului din Ucraina: "Am venit in Grecia pentru ca am o boala prezidentiala, ca domnul Basescu, si vreau sa ma tratez". Echipa lui Mircea Rednic nu a putut conta la acest meci pe Ropotan (suspendat), Ad. Cristea (accidentat) si Mendy (fara drept de joc).

RAPID. Adversarii giulestenilor, portughezii de la Nacional Madeira, au in lot nu mai putin de 18 jucatori brazilieni. Nou-venit in trupa lui Razvan Lucescu, mijlocasul Costin Lazar a spus ca fotbalistii cariocas sunt foarte tehnici. "Au cam multi brazilieni, care in general sunt foarte periculosi si destul de tehnici. Eu imi doresc foarte mult sa ajungem in grupele UEFA, dar nu stiu inca si cu cine as prefera sa jucam. Mai intai sa ajungem acolo. Ar fi extraordinar daca am putea repeta performantele din sezonul trecut", a spus Lazar.

×
Subiecte în articol: sport