x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Cutremur la Australian Open! Djokovic, eliminat de necunoscutul Sinner în semifinale

Cutremur la Australian Open! Djokovic, eliminat de necunoscutul Sinner în semifinale

de Redacția Jurnalul    |    26 Ian 2024   •   10:30
Cutremur la Australian Open! Djokovic, eliminat de necunoscutul Sinner în semifinale
Sursa foto: Hepta

După 33 de victorii consecutive la Australian Open, Novak Djokovic a cedat vineri în semifinale în fața lui Jannik Sinner. De nerecunoscut, numărul 1 mondial a pierdut în patru seturi (6-1, 6-2, 6-7 [6], 6-3). Italianul în vârstă de 22 de ani va juca prima sa finală de Grand Slam.

Italianul a provocat un adevărat cutremur în Melbourne. Novak Djokovic, stăpânul absolut al locului cu cele zece titluri de la Australian Open, a fost eliminat surprinzător, nu numai prin prisma rezultatului final, dar și din perspectiva jocului prestat .

Jannik Sinner a câștigat fără drept de apel primele două seturi cu 6-1, 6-2, reușind un break decisiv și în setul 4. Sârbul, care avea o serie de 33 de victorii consecutive la Melbourne Park și nu mai pierduse aici din 2018, a fost de nerecunoscut, chiar dacă a câștigat cu dificultate setul al treilea, salvând o minge de meci în tiebreak.

Italianul în vârstă de 22 de ani, cap de serie nr. 4, îl va înfrunta pe Alexander Zverev sau Daniil Medvedev în finala de duminică, pentru o șansă de a câștiga primul său titlu de Grand Slam.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: novak djokovic australian open