x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Dan Petrescu:"Capul jos, la munca si sa nu vorbim prea mult!"

Dan Petrescu:"Capul jos, la munca si sa nu vorbim prea mult!"

20 Oct 2009   •   00:00

"Jucatorii mei nu au fost in forma maxima, puteam juca si mai bine, dupa ce am schimbat sistemul am fost mai activi si mai periculosi. Echipa mea a demonstrat ca are caracter si a reusit sa intoarca partida.
Sunt multumit de rezultat, este o victorie de palmares, care ar putea deveni o victorie minunata daca vom depasi faza grupelor.
Pentru noi este important sa nu pierdem urmatorul meci si sa facem puncte, esential pentru noi este sa prindem locul trei in grupa, daca se poate mai bine, la fel cum am facut si in campionatul trecut, ne vom lupta pana la capat. Trebuie sa fim modesti, capul sus si la munca!", a declarat Dan Petrescu la TVR.


Marius Bilasco: Dedic tuturor celor care au crezut in noi pana la capat
"Ma bucur enorm ca am reusit sa castigam, desi nu ni se dadeau foarte multe sanse inaintea meciului. Traiesc un sentiment de bucurie de nedescris, pentru multi dintre noi aceste meciuri vor ramane unice in cariera noastra de jucatori. Am luptat si am reusit sa revenim dupa acel prim gol al scotienilor, si mai ales dupa penalty, cand Daniel Tudor a avut o interventie senzationala. Nu vreau sa fac o dedicatie speciala pentru golul pe care l-am dat, il dedic tuturor celor care au crezut in noi pana la capat.", a declarat Marius Bilasco la TVR.


Dumitru Dragomir: "Au făcut cinste fotbalului cu această victorie"
"De cînd vă tot spun eu că fotbalul românesc este valoros. Date fiind condiţiile create de guvernele din ultimii 20 de ani, fotbalul nostru este un erou. Au făcut cinste fotbalului cu această victorie.
Dumitru Bucşaru e de felicitat pentru ce a făcut la Unirea. E o victorie mare pentru ei şi o victorie mare pentru România. Unirea a jucat astăzi de parcă ar fi jucat finala, bravo lor şi felicitări jucătorilor", a spus Dumitru Dragomir la GSPTV.

×