x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Dan Petrescu - Polonezul

Dan Petrescu - Polonezul

de Sorin Anghel    |    09 Dec 2005   •   00:00
Dan Petrescu - Polonezul

Dan Petrescu va antrena de la 1 ianuarie 2006 pe Wisla Cracovia. Fostul tehnician al Sportului Studentesc si-a pus ieri semnatura, in cadrul unei conferinte de presa, pe un contract pe 2 ani cu "Steaua Alba".

PAROLIST. "Inainte sa semnez cu aceasta echipa am considerat ca este bine sa vad jucatorii. Dupa ce am urmarit meciul din Cupa Poloniei, am plecat in Romania, dandu-mi cuvantul oamenilor de aici ca ma voi intoarce in cazul in care patronul Sportului, Vasile Siman, va fi de acord sa se desparta de mine", a spus Dan Petrescu.

VIITOR. Noul antrenor al Wislei a vorbit ziaristilor polonezi si despre planurile sale la campioana Poloniei. "Ca antrenor si ca om sunt adeptul muncii grele si vreau ca si jucatorii sa munceasca la fel", a spus "Bursucul". Acesta nu a dorit inca sa dea amanunte despre viitoarele transferuri. Pe lista polonezilor se afla dinamovistii Florentin Petre si Stefan Grigorie, rapidistul Emilian Dolha si "studentii" Costin Lazar, Tiberiu Balan si Ionut Mazilu. Cele mai mari sanse de a se transfera la Wisla le au jucatorii Sportului. (Sorin Anghel)

×
Subiecte în articol: sport