x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Dan Petrescu: "Suntem echipa sezonului!"

Dan Petrescu: "Suntem echipa sezonului!"

17 Noi 2008   •   00:00

Dinamo - Unirea Urziceni: 0-1



"Cred că toată lumea ne-a băgat în seamă. Dinamo ne-a tratat serios, au pregătit bine meciul, doar suntem echipa de pe locul doi. A fost un meci greu, tensionat. Scorul putea să ia proporţii, ne-am creat ocazii. Dar şi Dinamo ne putea egala. E o bucurie să fim acolo, în faţă. A fost un an senzaţional. Această echipă merită să fie echipa sezonului. Dacă vom câştiga cu Timişoara avem şanse mari să terminăm pe primul loc acest tur, dar avem două meciuri grele. Nu mă aşteptam să am parte de un arbitraj aşa corect. ", a spus Dan Petrescu la gsptv.


Mircea Rednic: "E trist să iei gol din jumătate de şut"
"Nu am mai repetat jocul din meciul cu Timişoara, dar pînă la primirea golului cred că am jucat bine. Ei au făcut jocul obişnuit, e trist să primeşti gol dintr-o jumătate de şut. Norocul a fost de partea lor, cred că un egal era echitabil.
Mai putem fi campioni de toamnă, pentru că şi Urziceniul mai are meciuri grele. Nu am avut de ce să-mi cert elevii, au avut ocazii, un gol anulat, dar ei au avut noroc. Băieţii mei nu au fost relaxaţi, după remiza Stelei, ba chiar au dat în extrema cealaltă, fiind cam nervoşi.
Nu vreau să comentez arbitrajul, dar se putea da un cartonaş roşu la Bruno Fernandes. Cred că Avram a fost depăşit de miza partidei", a spus Rednic la GSPTV.

×
Subiecte în articol: sport