x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Dan Petrescu: "Visul meu este să ajung la Chelsea chiar şi ca secund"

Dan Petrescu: "Visul meu este să ajung la Chelsea chiar şi ca secund"

04 Noi 2009   •   00:00
Dan Petrescu: "Visul meu este să ajung la Chelsea chiar şi ca secund"

Tehnicianul echipei Unirea Urziceni, Dan Petrescu, a declarat pentru The Sun că vrea să învingă formaţia Glasgow Rangers încă o dată şi a menţionat că visul său este să ajungă la Chelsea Londra, chiar şi ca secund.

"Visul meu a fost întotdeauna să ajung la Chelsea într-o bună zi, chiar și ca secund. Inima mea e la Chelsea, sută la sută. E echipa pe care o iubesc. După Steaua, prima mea echipă, Stamford Bridge e a doua mea casă şi întotdeauna urmăresc ce face Chelsea. Una din fiicele mele s-a născut când jucam la Chelsea și i-am dat numele Chelsea. Acum are 11 ani. Când am stat la Londra a fost cea mai fericită perioadă din viața mea. Prietenii mei Roberto di Matteo şi Gianfranco Zola sunt manageri la West Brom şi West Ham, două cluburi mari. Dacă cineva din Anglia mi-ar oferi o şansă, sunt sigur că n-ar fi dezamăgit", a spus Petrescu.

El a comentat și pariul făcut cu jucătorii săi, cum că nu vor mai face nici un punct în grupă. "Am spus asta pentru că echipele româneşti întotdeauna pierd după ce câştigă un joc. Nu vreau să se întâmple ce am spus, dar mi-e teamă să nu se întâmple așa, aceasta e mentalitatea în România. Ar fi un miracol să câștigăm, nici nu-mi aduc aminte când un club românesc a câştigat
două meciuri consecutive. Cine crede că va fi uşor, se înşeală. Sper să pierd pariul, e pentru prima oară în viaţă când îmi doresc să pierd un pariu", a comentat el.

Partida Unirea Urziceni - Glasgow Rangers, din etapa a IV-a a grupei G a Ligii Campionilor, va avea loc astăzi, de la ora 21.45, pe stadionul "Steaua". Unirea a învins formaţia scoţiană, în runda precedentă, în deplasare, cu scorul de 4-1. (V.A.)

×
Subiecte în articol: sport