x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Dănciulescu pleacă

Dănciulescu pleacă

de Dragos Stoica    |    27 Aug 2009   •   00:00
Dănciulescu pleacă
Sursa foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor/Intact images

Golgeterul "câinilor" a semnat deja cu Hercules Alicante, urmând să mai joace pentru formaţia din Şoseaua Ştefan cel Mare în această seară cu Slovan, de la 20:30, precum şi duminică, în derby-ul cu Steaua.



Atacantul a ajuns ieri la un acord cu gruparea din Segunda Division antrenată de fostul tehnician al "câinilor" din iarna lui 2006, Esteban Vigo, Dănciulescu alegând ca de săptămâna viitoare să se prezinte la antrenamentele noii sale echipe. Fotbalistul a mai fost dorit în această perioadă şi de grecii de la Larissa, dar până la urmă a decis să joace în Spania, mai ales că ibericii i-au oferit un salariu superior. Gruparea "alb-roşie" va încasa în schimbul lui Dănciulescu suma de 300.000 de euro dintr-o singură tranşă. Deşi transferul la o echipă de ligă secundă poate fi privit ca un pas înapoi, mai ales că "Danciu" prinsese din nou echipa naţională după instalarea lui Răzvan Lucescu, jucătorul a luat această hotărâre întrucât obiectivul lui Alicante pentru sezonul următor este promovarea în Primera. Până atunci însă, Dănciulescu va juca în această seară în deplasarea din Cehia, cu Slovan Liberec, precum şi în derby-ul cu Steaua, programat duminică, în direct la Antena 1, de la ora 20:45. Dănciulescu se află în prezent pe locul al 4-lea în clasamentul marcatorilor români din toate timpurile, cu 187 de goluri, fiind devansat doar de Dudu Georgescu (252 de goluri), Rodion Cămătaru (198) şi Marin Radu II (190).

Ganea mai speră
Managerul sportiv al lui Dinamo, Ionel Ganea, a declarat ieri, la plecarea spre Liberec, că nu este totul pierdut pentru "câini", în pofida înfrângerii la masa verde cu 0-3 din tur. "Oricând pot apărea surprize plăcute, mingea este rotundă şi mergem să ne jucăm până la capăt ultima şansă. Eu cred că Dinamo are potenţial să se califice, dar nu va fi foarte uşor, pentru că Slovan este o echipă destul de bună. Ne trebuie patru goluri, meciul va fi foarte greu. În primul rând, trebuie să fim atenţi să nu primim nici un gol, asta e cea mai mare problemă în cupele europene, şi apoi să încercăm să marcăm cât mai multe goluri. Noi nu mai avem nimic de pierdut şi de aceea vom încerca să profităm de această ultimă şansă", a spus Ganea.

"Nu mai avem nimic de pierdut şi de aceea vom încerca să profităm de această ultimă şansă. Eu cred că Dinamo poate să marcheze de patru ori şi să se califice. Oricând pot apărea surprize plăcute, iar noi vom încerca să producem una dintre ele contra lui Slovan"
Ionel Ganea - manager sportiv Dinamo

×
Subiecte în articol: sport dinamo