x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Dănciulescu: Promovarea în prima ligă spaniolă se poate compara cu titlul în România

Dănciulescu: Promovarea în prima ligă spaniolă se poate compara cu titlul în România

04 Sep 2009   •   00:00

Atacantul Ionel Dănciulescu, care a fost prezentat ieri la formaţia Hercules în faţa a peste 200 de suporteri, a declarat că îşi doreşte promovarea în prima ligă spaniolă cu noua sa echipă, lucru comparabil, având în vedere nivelul fotbalului spaniol, cu obţinerea titlului de campioană în România.



"Fotbalul spaniol are un nivel foarte ridicat şi poţi compara o promovare în prima ligă cu obţinerea titlului de campion în România", a declarat Dănciulescu, citat de Mediafax.

Dănciulescu a menţionat că prezenţa antrenorului Esteban Vigo la Hercules a contat în alegerea sa, însă a subliniat că a contat şi proiectul sportiv.

Atacantul român îşi doreşte să joace duminică meciul cu Betis, însă nu ştie dacă va primi acordul medicilor.

Ionel Dănciulescu a fost prezentat oficial, joi, la noua sa echipă, Hercules CF, la care ar dori să debuteze în acest week-end, deşi a suferit o contractură musculară.

Dănciulescu a efectuat, miercuri, vizita medicală la Alicante. Fotbalistul urmează un tratament, el având o contractură la bicepsul femural al piciorului stâng, şi va fi supus unor noi analize înainte de partida cu Betis, programată duminică, în liga a doua spaniolă.

Ionel Dănciulescu va evolua la Hercules în următoarele două sezoane.

×
Subiecte în articol: sport