x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Daniele Massaro: Nu suntem interesaţi de Adrian Mutu! Bucureştiul poate da talente pentru pepiniera noastră

Daniele Massaro: Nu suntem interesaţi de Adrian Mutu! Bucureştiul poate da talente pentru pepiniera noastră

de Ovidiu Ciutescu    |    08 Mai 2009   •   00:00
 Daniele Massaro: Nu suntem interesaţi de Adrian Mutu! Bucureştiul poate da talente pentru pepiniera noastră

Fostul internaţional Daniele Massaro, director de imagine la AC Milan, a ţinut să infirme orice zvon care îl plasează pe românul Adrian Mutu pe lista de achizişii a grupării milaneze. "Adrian Mutu este un jucător de care gruparea rossonero s-a interesat înainte de plecarea lui la Chelsea, dar în prezent postul pe care joacă românul este bine acoperit de jucători precum Kaka şi Pato", a precizat fostul atacant.



Hagi a fost idolul meu!

Prezent la lansarea stagiului Milan Junior Camp de la Bucureşti, Massaro a opinat că România are o naţională bună, cu jucători buni, precum Chivu şi Mutu care evoluează în Serie A la Inter şi Fiorentina. Massaro a declarat că pe când juca, Gheorghe Hagi a fost unul dintre idolii săi. Massaro şi-a amintit şi de Florin Răducioiu, jucător cu care a fost copleg în atacul lui Milan:''Un jucător extraordinar, un vârf deosebit, de viteză, o calitate nativă şi care juca mereu în profunzime''. Massaro a precizat că nu va asista la derby-ul Steaua-Dinamo, dar va urmări meciul la televizor, prin satelit.

Directorul de imagine al lui AC Milan a adăugat că toţi copiii " care ne vor atrage atenţia la Bucureşti vor fi monitorizaţi în continuare cu prilejul altor acţiuni Milan Junior Camp şi unii dintre ei ar putea ajunge la echipele de juniori ale AC Milan. Vom continua să-i urmărim, pentru că în fiecare an vom face astfel de stagii. Câţiva copii care au participat la Milan Junior Camp joacă acum la echipele de juniori ale Milanului. Există şi o şansă pentru copii români de a face parte din familia AC Milan''.

×
Subiecte în articol: sport