x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Darul lui Anton Dobos

Darul lui Anton Dobos

15 Mar 2004   •   00:00

La Timisoara s-a consumat un meci de un rar dramatism, gazdele reusind sa revina dupa ce erau conduse cu 1-3. Cel mai fericit de acest succes a fost presedintele gazdelor, Anton Dobos.

IMPRESIE. "Meciul acesta a fost o mostra a ceea ce inseamna fotbalul. A fost o victorie care a scos in evidenta caracterul jucatorilor. A fost si o victorie a publicului ", a declarat Roco Sandu, antrenorul secund al gazdelor, in vreme ce oaspetii au pus infrangerea pe seama greselilor personale. "A fost un meci pe care l-am fi putut castiga, dar orice tactica am aplica nu vom obtine un rezultat bun daca vor persista greselile personale. Un rezultat de egalitate ar fi fost mai aproape de ceea ce s-a petrecut pe teren. Este prima oara cand mi se intampla sa pierd dupa ce am condus cu doua goluri diferenta", a spus tehnicianul lui Apulum, Aurel Sunda.

CADOU. Impresionat de evolutia jucatorilor pregatiti de Basarab Panduru, Dobos a anuntat ca va schimba denumirea echipei. "Am vorbit cu Zambon, cel care detine dreptul de folosinta a denumirii "Politehnica" si am decis sa renunt la acel AEK de acum", a declarat Dobos.

×
Subiecte în articol: sport