x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Dayro Moreno, noua achiziţie a grupării columbiene Once Caldas

Dayro Moreno, noua achiziţie a grupării columbiene Once Caldas

25 Ian 2010   •   00:00
Dayro Moreno, noua achiziţie a grupării columbiene Once Caldas

Atacantul Dayro Moreno a fost prezentat, duminică, drept noua achiziţie a grupării columbiene Once Caldas în cadrul amicalului susţinut de aceasta în compania formaţiei Santa Fe, scor 1-0, informează site-ul oficial al echipei sud-americane.

"Este o bucurie mare pentru mine că m-am întors, reprezintă o motivaţie mare pentru mine. Este o mare satisfacţie pentru mine că publicul m-a primit călduros şi sper să răsplătesc suportul lor cu multe goluri. Sper să mă întorc cum am plecat, golgheter. Cred că m-am maturizat şi sper să dovedesc asta pe teren. Cred că am câştigat multă experienţă pe plan profesional şi maturitate pe plan personal", a spus Dayro Moreno.

Dayro Moreno şi-a exprimat dorinţa, la sfârşitul turului Ligii I să nu mai evolueze în Liga I pentru Steaua. FC Timişoara a făcut o ofertă pentru atacantul columbian şi deşi a perfectat transferul cu gruparea "roş-albastră", jucătorul nu a mai dorit să evolueze în România. Moreno s-a întors în România vineri seară pentru a negocia despărţirea de gruparea stelistă, duminică fiind prezentat drept noua achiziţie a echipei Once Caldas, echipă pentru care a mai evoluat între 2003 şi 2007.

×
Subiecte în articol: sport