x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Dennis Serban, gol dupa 8 luni

Dennis Serban, gol dupa 8 luni

20 Apr 2004   •   00:00

In fata Bacaului, Dennis Serban a reusit primul sau gol pentru Petrolul, care si-a trecut in cont a doua victorie din acest retur.

REALIST. Venit la formatia lui Florin Marin, fostul international nu a reusit păna acum sa fie integralist, chiar el recunoscănd ca mai are nevoie de timp pentru a-si reveni din punct de vedere fizic. „Cu fiecare antrenament in plus ma simt mai bine", spune fostul jucator al Valenciei, care si-a luat gandul de la echipa nationala.

SPRIJIN. Chiar daca are inca un surplus de greutate, Serban beneficiaza de sprijinul antrenorului Florin Marin, cel care l-a promovat in primul esalon, in tricoul Farului. „Are capacitatea de a căstiga singur un meci si se duce lipsa de asemenea jucatori", a declarat Florin Marin despre mijlocasul sau. Dennis Serban nu mai marcase in Divizia A, inaintea acestui joc, de mai bine de doi ani, cănd a dat un gol pentru Rapid, intr-un meci cu Universitatea Craiova, iar in Spania a marcat ultima oara pentru Poli Ejido, in etapa a doua din Secunda, 2-1 cu Terassa.

Adrian Simion - Ploiesti

×
Subiecte în articol: sport